Οι ομορφιές των Χανίων στα.. πόδια σας: Μίνι και… ιδιωτική κρουαζιέρα από την Cretan Luxury Services | Photos

οι-ομορφιές-των-χανίων-στα-πόδια-σας-μ-1535335

Την ευκαιρία να απολαύσουν μία μίνι, ιδιωτική κρουαζιέρα και συγχρόνως να γνωρίσουν μια πλευρά του νομού που δεν είναι και τόσο γνωστή, είχαν οι παίκτες της ομάδας «Καπεταναίοι» που συμμετείχαν στο «Κυνήγι Θησαυρού 2022».

Η συγκεκριμένη ήταν η νικήτρια ομάδα στο παιχνίδι που διοργάνωσε το Zarpa Radio 89.6 και, ένα από τα δώρα που κέρδισαν, ήταν η μίνι κρουαζιέρα της εταιρίας Cretan Luxury Services του Νίκου Τζατζάνη.

Έτσι, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, τους περίμενε το σκάφος «Στεργιά» στην Γεωργιούπολη, απ΄ όπου ξεκίνησε η παρέα των εννέα ατόμων για μία μοναδική διαδρομή σε διάφορα σπήλαια στην περιοχή του Αποκόρωνα, μέχρι λίγο πριν τo Σπήλαιο των Ελεφάνων στο Ακρωτήριο Δρέπανο. Η παρέα ανακάλυψε ομορφιές της άγριας φύσης αλλά και τους αρχαιότερους φοίνικες στην Κρήτη που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ δεν παρέλειψαν να δουν από κοντά τον περίφημο παράδεισο του Βαγγέλη, του ανθρώπου που σμίλεψε τις πέτρες, διαμόρφωσε όπως μπορούσε τον χώρο και έζησε σε σπηλιά για 20 χρόνια!

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι βουτιές από το σκάφος στα καταπράσινα νερά ενώ το απόγευμα, η ομάδα απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα κατά την επιστροφή της στην Γεωργιούπολη.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η «Στεργιά» το σκάφος το οποίο αποδείχθηκε ιδανικό για να φιλοξενήσει την ομάδα στους προσεγμένους, πλήρως εξοπλισμένους χώρους του.

Εξάλλου, η Cretan Luxury Services του Νίκου Τζατζάνη, προσφέρει την δυνατότητα ιδιωτικής κρουαζιέρας με την υπηρεσία Private Cruise, με την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τον τόπο μας, με διαδρομές που θα σας συνεπάρουν, σε μέρη μη προσβάσιμα με αμάξι, όπως η ερημική παραλία “Μένιες” στη χερσόνησο Ροδωπού και τα νησάκια Θοδωρού, βόρεια του Πλατανιά.

Μία άλλη διαδρομή περιλαμβάνει την πολυδιαφημισμένη Γραμβούσα και τον πολυβραβευμένο, παγκοσμίου φήμης Μπάλο, εκεί όπου η πανδαισία των χρωμάτων ξεδιπλώνει την ομορφιά της φύσης σε όλο της το μεγαλείο. Εξίσου πανέμορφη, η καλά κρυμμένη μεθυστική, μαγευτική παραλία “Σεϊτάν Λιμάνια”.

Για μεγαλύτερες διαδρομές μπορείτε να επισκεφθείτε τα Σφακιά και το παραθαλάσσιο γραφικό χωριό Λουτρό, που είναι διάσημο για την ηρεμία και την ομορφιά του. Μία ακόμα διαδρομή είναι στην Γαύδο, το νοτιότερο μέρος της Ευρώπης.

Αν πάλι επιθυμείτε να δείτε περισσότερη Ελλάδα, οι συνεργάτες της Cretan Luxury Services του Νίκου ΤΖατζάνη μπορούν να σας πάνε μέχρι την πανέμορφη Σαντορίνη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook