Οι όμορφες δημοσκοπήσεις… όμορφα καίγονται!

οι-όμορφες-δημοσκοπήσεις-όμορφα-καί-1197326
Φωτογραφία αρχείου

Στο συρτάρι μένουν τα γκάλοπ που είχαν παραγγελθεί για μετά τον ανασχηματισμό, μετά το φιάσκο με Αποστολάκη!

Το πόσο είχε επενδύσει το μέγαρο Μαξίμου στη συμμετοχή του Ευάγγελου Αποστολάκη στην κυβέρνηση φαίνεται και από το γεγονός ότι είχαν παραγγελθεί δημοσκοπήσεις για τον ανασχηματισμό, οι οποίες θα δημοσιεύονταν σε φύλλα της Κυριακής!

Οι προσδοκίες ήταν διπλές: Αφενός να φανεί ότι ο πρωθυπουργός ανακάμπτει από τις επιπτώσεις των καταστροφικών πυρκαγιών και το πλήγμα που δέχτηκε το προφίλ του-δεν είναι δα και μικρό πράγμα να παίρνεις ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που υπήρξε μέλος της κυβέρνησης Τσίπρα και να καλείς την αξιωματική αντιπολίτευση να συναινεί στις κινήσεις στις πολιτικές σου!

Αφετέρου δε να δημιουργηθεί σημαντικό πλήγμα προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, πράγμα που θα συνέβαινε εφόσον οι εξελίξεις κυλούσαν γραμμικά!

Η άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη αποτέλεσε, όμως, ένα δεύτερο μεγάλο πλήγμα στο προφίλ του πρωθυπουργού, μετά από αυτό που προκάλεσαν οι πυρκαγιές και ο τρόπος διαχείρισής τους!

Ίσως δε και το πλήγμα του πρωθυπουργού να ήταν μεγαλύτερο από το «φιάσκο Αποστολάκη», από ότι οι ρωγμές από τις πυρκαγιές!

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, κάποιες τουλάχιστον από τις μετρήσεις δεν πρόκειται να δημοσιευτούν!

Οι όμορφες δημοσκοπήσεις, άλλωστε, όμορφα …καίγονται!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

4 thoughts on “Οι όμορφες δημοσκοπήσεις… όμορφα καίγονται!

  1. Ναι Βασιλη μου ότι πεις.Να ποστάρεις όμως κάτι μετά την επόμενη δημοσκόπηση ,όποτε βγει,και να μην κανεις την πάπια.
    Έχεις σκεφτεί να κανεις ποτε κριτική στον αρχηγό σου;
    Αν ήσουν ορθολογιστής και όχι φανατικός καλο θα του έκανε.

    1. Δηλαδή εσυ εξακολουθείς να πιστεύεις ότι ο ανίκανος ανθέλληνας γιος του δοσιλογου, το σούργελο που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό στο μεταναστευτικό, ο ντενεκές πού εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό γιά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο σχοιζοφρενής που εξαπάτησε τον λαό με τα λοκνταουν, που εξαπάτησε το λαό κλείνοντας μαγαζιά, επιχειρήσεις και με την αναστολή εργασίας, ο αγύρτης που εξαπάτησε το λαό και δολοφόνησε 14.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ο παλιάνθρωπος που εξαπάτησε τον λαό για δηθεν εμβολιασμό και ανοσία αγέλης (που δεν υπάρχει στους κορωνοιούς), ο μπάσταρδος τουρκόσπορος που έκαψε τα μισά δάση της Ελλάδας και χασκογελούσε μιλώντας για αυτό θεωρείς πως ανηκει έξω απο φυλακή ? Θα έρθουν πιστευω γεγονότα που η οικογένεια θα ετανοιωσει που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, όπως και τα υπόλοιπα σούργελα της κυβέρνησης, δικαστικοί, τραπεζίτες, εφοπλιστές που έβαλαν πλάτη, δημοσιογράφοι, γιατράκοι κλπ. Η λίστα πιστευω είναι πολύ μεγάλη και θα αργήσει να τακτοποιείθεί αλλά θα τακτοποιηθεί σίγουρα. Κανένας λαός δεν καταστράφηκε, ποδοπατήθηκε, και ξευτιλιστηκε στην ιστορία του πλανήτη ποτέ που δεν εκδικείθηκε τους υπαίτιους.
      Διάβασε ιστορία. Οι Έλληνες είναι κάτω αλλά δεν είναι Nok-out.

      1. *Καλλα?? είναι και τα όνειρα
        Α ρε Κούλης – Αδωνης – Πλεύρης και Βορίδης που σου χρειάζεται!!! (τρεις φορές την ημέρα μετά το φαγητό! μην σου κάτσουν στο στομάχι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook