Οι New York Times αποθεώνουν τη… φέτα και δίνουν συνταγή

«Όλα γίνονται καλύτερα με φέτα» αναφέρει η εφημερίδα “The New York Times“.

Η δημοσιογράφος της αμερικανικής εφημερίδας Ali Slagle που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής, έδωσε συνταγή με φέτα τονίζοντας πως είναι πεντανόστιμη, εύκολη και γευστικότατη.

Όπως εξήγησε, έβαλε σε τηγάνι μια γενναιόδωρη ποσότητα φέτας, από πάνω μέλι, καρύδια, θυμάρι και μαύρο πιπέρι και σκέπασε. Αφού η φέτα “μαλακώσει” τη σερβίρει με νέα ποσότητα μελιού και αρκετά καρύδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους – Ποιους αφορά και ποιοι μένουν εκτός
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο απ’ όλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ