Οι νέες βίλες-παλάτια Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Άνδρο | Photos

οι-νέες-βίλες-παλάτια-μενεγάκη-παντζό-880886

Εδώ και αρκετό καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκανιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους.

Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, ακόμα και των πιο απαιτητικών ενοίκων τους και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects.

Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα που όμως ακολουθούν την αιγαιοπελαγήτικη αισθητική.

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού που σύντομα θα ξεκινήσει και επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές του εκεί, όπως κάθε χρόνο…

Η πέτρα είναι κύριο χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής στην Άνδρο και φυσικά οι νέες βίλες χτίστηκαν με βάση τα συγκεκριμένα πρότυπα του νησιού.Η θέα είναι κάτι το μαγευτικό στο σημείο όπου χτίστηκαν οι βίλες.

Η κάθε βίλα είναι έτσι διακοσμημένη ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Η κατασκευή της κάθε μίας από τις πέντε βίλες είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που λειτουργούν κανονικά.Οι βίλες προσφέρουν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που επιζητά κάθε επισκέπτης για ξεκούραστες διακοπές μακριά από όλους και όλα.

Η υπερσύγχρονη και άψογα εξοπλισμένη κουζίνα της κάθε βίλας με την τραπεζαρία από μασίφ ανοιχτόχρωμο ξύλο.Άποψη από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο όπου βρίσκονται χτισμένες οι βίλες.Άψογη αισθητική και στον χώρο της πισίνας.

Μίνιμαλ αισθητική στο master bedroom.

Πέτρα και ξύλο κυριαρχούν και στους εξωτερικούς χώρους.Άποψη από το εσωτερικό τους.Τα γήινα χρώματα επίσης υπερισχύουν στη διακόσμηση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων.

Άποψη από τον χώρο της πισίνας και του pool bar.

Κάποιες από τις βίλες διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα.
Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει συχνά τις ανέσεις των νέων χώρων της ξενοδοχειακής μονάδας
gossip-tv,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook