Οι νέες προβλέψεις για την τιμή του πετρελαίου κίνησης – Τι θα γίνει με την επιδότηση

Νέα πρόβλεψη για την τιμή του πετρελαίου κίνησης μετά το τέλος της επιδότησης των 15 λεπτών στην αντλία έκανε ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργίου σύμφωνα με το enikonomia.gr «από τις 30 Σεπτεμβρίου ήταν η τελευταία προμήθεια που υπήρχε με την επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης… την επιδότηση την οποία είχε δώσει στους καταναλωτές η κυβέρνηση. Οι τιμές από σήμερα ίσως και από αύριο θα αρχίσουν να ανεβαίνουν διότι τελειώνουν τα αποθέματα των πρατηρίων και έτσι θα δούμε τη σημαντική αυτή άνοδο των 15 λεπτών» σημείωσε.

Επίσης ο πρόεδρος πρατηριούχων Αττικής μίλησε για το πόσο έχει διαφοροποιηθεί η τιμή του πετρελαίου κίνησης μετά το τέλος της επιδότησης από την Παρασκευή.

Την Παρασκευή η τιμή του πετρελαίου κίνησης ήταν στο 1,79 ευρώ το λίτρο και με μέση πανελλαδική τιμή το 1,83 ευρώ. Σήμερα η μέση πανελλαδική τιμή αγγίζει το 1,87 ευρώ και αναμένεται συνέχεια”, πρόσθεσε.

Πετρέλαιο Κίνησης: Θα δοθεί επιδότηση; – Η απάντηση Σταϊκούρα

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρώτο Πρόγραμμα” εάν θα δοθεί κάποια επιδότηση για το πετρέλαιο κίνησης.

«Πριν από 2 με 3 εβδομάδες ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα. Ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί τα μέτρα αυτά και εσείς ζητάτε και άλλα» απάντησε ο κ. Σταϊκούρας. «Πρέπει να έχουμε μια εικόνα και της πραγματικότητας, όπως αυτή διαμορφώνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο » τόνισε.

enoikonomia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Έκοψαν ξένες ελιές, πήραν και τα ξύλα!
Επόμενο άρθροΧανιά | Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ