«Οι Νατοϊκοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα – Να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν»

οι-νατοϊκοί-δεν-καταλαβαίνουν-τίποτ-870533

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ παίρνοντας υπόψιν της τα δημοσιεύματα των τοπικών και Πανελλαδικών ΜΜΕ, ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, για κρούσμα κορονοϊού στο ΚΕΝΑΠ Σούδας με Νατοϊκό στρατιωτικό, ο οποίος έκανε βόλτες στην πόλη των Χανίων και διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, έχει διαγνωστεί στην πατρίδα του με κορονοϊό (δείτε ΕΔΩ), συνέταξε την εξής ανακοίνωση:

«Εδώ και ημέρες, παρά την λαϊκή αγανάκτηση και ανησυχία φορέων της πόλης μας για την

ανεξέλεγκτη έτσι και αλλιώς συμπεριφορά των Νατοϊκών στρατευμάτων, και μάλιστα σε μία

περίοδο όπου ο λαός προφυλάσσεται από την πανδημία του κορονοϊού, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Τον αέρα έτσι κι αλλιώς τους τον έχει δώσει τόσο η τωρινή κυβέρνηση, όσο και η προηγούμενη.

Καλούμε ΤΩΡΑ την Ελληνική κυβέρνηση, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων, να τους μαζέψουν όλους και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.»

zarpanews.gr

4 thoughts on “«Οι Νατοϊκοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα – Να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν»

  1. Ενώ εάν το πρώτο κρούσμα ήταν ένας σύντροφος που ήρθε από την Αθήνα η ένας πρόσφυγας δεν θα λέγατε τίποτα ΚουΚουεδες…

  2. Η γνώμη μου ειναι πρέπει να γίνεται θερμομέτρηση σε οποίον μπαινη στο μόνο .χανιων .
    οδικός η αεροπορικός η ακτοποικος

  3. Ο ξαδελφος του Χασαν του Μαροκινου ειναι, που σας μαζευε τις εληες περυσι & προπερσυ εκανε μεροκαματα στου Νικολαντωνη του εργολαβου! Ανε δουλευτε και σταματουσατε το μπουρουμπουρου με τσι σκουριασμενες και αχρηστες ιδεολογιες και δεν πινατε καφε ολημερης και βγαινατε στο μεροκαματο, χωρις να απαιτειτε να σας ανοιξουνε ψιλικατζιδικο η μαγαζι που πουλαει καφεδες οι γονεις σας, ουτε θα μου οδηγουσατε γερμανικο αμαξι, δεν θα τσι χαμε, ουτε τους μεν τοτε τους δε! Απο ποτε το Κογκο, το Μπανανισταν το Κουκουεδισταν και τοΜαροκο αγραμματοι ειναι στο ΝΑΤΟ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook