Οι Μινωικές γραμμές δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές του Δήμου Χανίων

οι-μινωικές-γραμμές-δίπλα-στους-πρωτο-1217088

Με πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Ν. Χανίων, η εταιρεία επιβραβεύει τους αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα Λύκεια του ομώνυμου Δήμου.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους, οι Μινωικές Γραμμές χορηγούν στους τρεις πρώτους απόφοιτους κάθε Λυκείου του εν λόγω Δήμου, εισιτήρια στη γραμμή των Χανίων με το πολυτελές, σύγχρονο και υγειονομικά ασφαλές πλοίο H/S/F ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε πρωτοετείς φοιτητές της ακαδημαϊκής περιόδου 2020-2021, που αποφοίτησαν από τα Λύκεια του Δήμου Χανίων και συγκέντρωσαν ανά σχολική μονάδα, τις τρεις υψηλότερες βαθμολογίες σε μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2020.

Ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, τόνισε ότι, η εταιρεία, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί ενέργειες που αποσκοπούν στην κοινωνική ευημερία και πρόοδο των Χανίων. Ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Χανίων, η εταιρεία επενδύει στην Παιδεία, που αποτελεί διαχρονική της αξία, και στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον του Δήμου Χανίων. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι, διότι διαπιστώνουμε πως, τα νέα παιδιά, παρά τις δυσκολίες και τις δυσμενείς συνθήκες, αποδεικνύουν καθημερινά ότι μπορούν να επιτύχουν υψηλούς

στόχους.

Ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης, Δήμαρχος Χανίων, με τη σειρά του, συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Χανίων αλλά και όλους συνολικά, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Υπογράμμισε ότι, οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία τους στον τομέα της Παιδείας και στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου Χανίων για την ενίσχυση του κοινωνικού του έργου.

Ο κ. Μανώλης Τζανάκης- Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Χανίων, τόνισε ότι, η χορηγία των Μινωικών Γραμμών συμβάλει ενεργά και σημαντικά στην μεγάλη προσπάθεια των αποφοίτων των Λυκείων του εν λόγω Δήμου, που ξεκινάνε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι Μινωικές Γραμμές, μέσω της κοινωνικής ευθύνης, προβάλλουν την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία και ευαισθησία της επιχείρησης προς τους νέους, στηρίζοντας έμπρακτα την αριστεία και ενθαρρύνοντας τη νέα γενιά να λαμβάνει τη σφαιρική μόρφωση, που θα της παρέχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τη δύναμη και την αρετή για την υλοποίηση των στόχων της και τη διαρκή της αυτοβελτίωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook