Οι μαθητές «υιοθέτησαν» τον κόμβο της Ευαγγελίστριας! Δενδροφύτευση με την «βοήθεια» του δημάρχου Χανίων | Photos

οι-μαθητές-υιοθέτησαν-τον-κόμβο-της-993303

Δενδροφύτευση στον κόμβο της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα, τον οποίο μάλιστα υιοθέτησαν πραγματοποίησαν το πρωί παρουσία του δημάρχου Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

Τα παιδιά με όρεξη και κέφι πλημμύρισαν το χώρο και μαζί με τον δήμαρχο Χανίων και τους δασκάλους τους, ανέλαβαν το φυτέψουν με τα φυτά που είχαν προμηθευτεί οι υπηρεσίες του δήμου Χανίων το νέο κόμβο στην περιοχή της Χαλέπας.

Όπως είπε ο δήμαρχος Χανίων πρόκειται για μια δράση ευαισθητοποίησης των παιδιών που τους δίνει την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν την αξία του δημόσιου χώρου και να συμβάλουν στην προσπάθεια της προστασίας των περιβάλλοντος.

Ο κ.  Σημανδηράκης είπε ότι ανάλογες δράσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης καθώς η συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες ενέργειες είναι πιο αισιόδοξο μπορούμε να έχουμε σαν δήμος.

Χαρούμενα τα παιδιά που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία είπαν πως με αυτό τον τρόπο «μπορούμε να ομορφύνουν την γειτονιά μας και κάνει και καλό στο περιβάλλον».

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook