Οι μάσκες που θα μοιράζονταν τον Σεπτέμβριο, ήρθαν… τώρα – 60 χιλιάδες παρέλαβε ο Δήμος Χανίων

Τις μάσκες που θα λάμβαναν οι μαθητές στα σχολεία, υποτίθεται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο, έστειλαν στις 15… Δεκεμβρίου από την ΚΕΔΕ στα Χανιά για να μοιραστούν στους μαθητές. Στο μεταξύ βέβαια τα σχολεία έχουν κλείσει και η είδηση αυτή, περισσότερο χρησιμεύει για να υπενθυμίσει το μισοξεχασμένο κομφούζιο που είχε υπάρξει με τα ακατάλληλα μεγέθη και τις ανεπαρκείς ποσότητες.

Ο Δήμος Χανίων πάντως, κατανέμει τις μάσκες που παρέλαβε, σε σχολεία:

“Την δεύτερη φάση της προμήθειας προστατευτικών μασκών, παρέλαβε την Τρίτη 15/12/2020, ο Δήμος Χανίων από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Η ποσότητα των μασκών που παρέλαβε ο Δήμος Χανίων είναι συνολικά 62.320 τεμάχια, εκ των οποίων τα 30.380 τεμάχια είναι μάσκες μικρού μεγέθους, τύπου Α και τα 31.940 τεμάχια είναι μάσκες μεγάλου μεγέθους, τύπου Β.

Ο Δήμος Χανίων ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη διανομή των προστατευτικών μασκών σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους του Νομού, ενώ ήδη από την Τρίτη 15/12/2020, έχει αρχίσει η διανομή των μασκών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων.

Τέλος, τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί θα λάβουν από δυο τεμάχια του κατάλληλου
μεγέθους.”

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ