Οι λακκούβες έγιναν λίμνες αλλά τα αυτοκίνητα δεν είναι βάρκες… Η αγανάκτηση μιας εκπαιδευτικού για την κατάσταση στην Ανατολική Τάφρο | Photos

Την αγανάκτησή της για την εικόνα που παρουσιάζει η ανατολική τάφρος, μεταφέρει στο zarpanews.gr εκπαιδευτικός -μη Χανιώτισσα – που ζει εδώ και τρία χρόνια στα Χανιά και έρχεται αντιμέτωπη με την τοπική πραγματικότητα. 

«Σάββατο, 18/3/2023 μετά από ολονύχτια βροχή -ε,και;- αυτή είναι η εικόνα του παρκινγκ στην ανατολική τάφρο. «Είμαι εκπαιδευτικός, ζω τρία χρόνια στην Κρήτη αλλά αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση δεν περίμενα να την ζήσω.   Οι γνωστές λακούβες στον χωρο της στάθμευσης (!) γεμάτες (φυσικα) απο νερό» σχολιάζει ενώ επισυνάπτει και τις σχετικές φωτογραφίες.

«Βατραχοπεδιλα την επομενη φορα, με την ευχή το αμάξι μου – αμφίβιο – να μην πάθει ζημια. Πολλά ‘μπραβο’ στους κυρίους του Δήμου»  σημειώνει, κλείνοντας.

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα καλά… Υποθέτω ότι έχουν πέσει πολλά λεφτά στο σημείο στο παρελθόν… Δεν μπορούσαν να κάνουν μια πρόβλεψη γι’αυτό; Ντροπή στον εργολάβο που τα τσέπωσε και δεν έκανε ούτε το αυτονόητο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ