Οι κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια το 2022 σύμφωνα με την Booking

οι-κορυφαίοι-προορισμοί-στον-κόσμο-γι-1346129

Καθώς σε λίγες μέρες φτάνει το νέο έτος, η Booking.com μοιράστηκε τις προβλέψεις της για τα ταξίδια το 2022, αποκαλύπτοντας μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας.

Οι συγκεκριμένοι προορισμοί ταξιδιού δεν περιλαμβάνουν τόσο ξεκούραση και χαλάρωση όσο μια ευκαιρίες για νέες επαφές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Το 75% των ταξιδιωτών του Χονγκ Κονγκ λέει ότι ανυπομονεί να κοινωνικοποιηθεί στις διακοπές του το 2022 εάν είναι ασφαλές να το κάνει, ενώ το 65% ελπίζει να γνωρίσει νέους ανθρώπους. Ποιοι είναι όμως οι καλύτεροι τρόποι και τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσουν νέους άνθρωποι ενώ ταξιδεύουν;

Εδώ θα δείτε τους κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο έτσι όπως τους επέλεξαν οι ταξιδιώτες της Booking.com2 για να επεκτείνετε τους κοινωνικούς κύκλους διευρύνοντας παράλληλα τους ορίζοντές σας.

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Η πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, η Λισαβόνα, είναι ένας κορυφαίος προορισμός γεμάτος πολιτισμό, ιστορία και δραστηριότητες για να σας διασκεδάσει, μαζί με πολυσύχναστα μπαρ και μια γευστική γαστρονομική σκηνή. Σε συνδυασμό με το ότι είναι η πιο προτεινόμενη πόλη για τους φιλικούς της ανθρώπους σύμφωνα με τους ταξιδιώτες της Booking.com, θα είναι δύσκολο να μην κάνετε γνωριμίες με τους ντόπιους.

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Η Μπανγκόκ, που έχει εγκριθεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του γιατί η Ταϊλάνδη είναι γνωστή ως η Χώρα των Χαμόγελων. Η ευγενική και φιλόξενη φύση των ντόπιων, οι οποίοι είναι εξυπηρετικοί, ευγενικοί και φιλικοί, την καθιστούν μια υπέροχη πόλη για να απορροφήσει την τοπική κουλτούρα σε μια πολυσύχναστη αγορά τροφίμων και να θαυμάσει τους υπέροχους ναούς, ενώ παράλληλα κάνει νέους φίλους στην πορεία.

Άμστερνταμ, Ολλανδία

Ως ο πιο προτεινόμενος προορισμός για νυχτερινή ζωή σύμφωνα με τους ταξιδιώτες της Booking.com, το Άμστερνταμ θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή των ταξιδιωτικών λιστών για τους μισούς (54%) των ντόπιων ταξιδιωτών που θέλουν να μείνουν κοντά σε μια πολυσύχναστη νυχτερινή σκηνή. Μια πόλη που ζωντανεύει τη νύχτα, υπάρχει ένα μπαρ, μια παμπ ή ένα κλαμπ που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Viva Las Vegas! Με το 74% των ταξιδιωτών να λέει ότι είναι πιο διασκεδαστικοί στις διακοπές από ό,τι όταν είναι στο σπίτι και το ένα τέταρτο (23%) να θέλει η παρέα τους στο ταξίδι να τους βοηθήσει να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ και σκληρά για δραστηριότητες και σημεία διασκέδασης σε αυτή την πόλη που είναι ένα από τα τοπ μέρη του κόσμου για διασκέδαση. Κατευθυνθείτε στη λεωφόρο του Λας Βέγκας, γνωστή ως «The Strip» και θα βρείτε μια ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και χώρους παραστάσεων για μουσική, κωμωδία και παραστάσεις σε στυλ τσίρκου.

Ταϊπέι, Ταϊβάν

Το φαγητό έξω στην Ταϊπέι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τον πολιτισμό της Ταϊβάν. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο καθοριστικό χαρακτηριστικό ότι πολλά διαμερίσματα δεν έχουν κουζίνες. Δεν είναι περίεργο που συνιστάται ανεπιφύλακτα για τοπικό φαγητό από τους ταξιδιώτες της Booking.com και, ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο για το 50% των ταξιδιωτών που θέλουν να δοκιμάσουν τα καλύτερα μέρη για φαγητό και ποτό ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Η διασκέδαση και το bar-hopping είναι στη ζωή του Ρίο. Όποιος το επισκέπτεται θα νιώσει αμέσως τη χαρά της ζωής. Δοκιμάστε τη Λάπα, το κέντρο της νυχτερινής ζωής του Ρίο που είναι γεμάτη με μπαρ και κλαμπ σάμπα. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στη γειτονιά του Μποταφόγκο για μια πιο τοπική εμπειρία και ακολουθήστε τον τρόπο ζωής των καριόκας.

travelstyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook