Οι καρναβαλιστές στο Ρέθυμνο ξεφαντώνουν με… μνημόσυνο στο φετινό Καρναβάλι | Photos + Video

οι-καρναβαλιστές-στο-ρέθυμνο-ξεφαντώ-1006077

Λίγες ώρες μετά το σαββατιάτικο καρναβαλικό πάρτι στην Παλαιόχωρα Χανίων (δείτε ΕΔΩ) εκατοντάδες καρναβαλιστές στο Ρέθυμνο, φόρεσαν την Κυριακή τις στολές τους και με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεχύθηκαν στους δρόμους της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου γιορτάζοντας την αποκριά, σε πείσμα της κοινής υπουργικής απόφασης και των απαγορεύσεων.

Το παέρτι στους δρόμους ξεκίνησε από χθες και κορυφώνεται από το μεσημέρι της Κυριακής, όπου κάποιοι έκαναν μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες το… μνημόσυνο του φετινού Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, που ματαιώθηκε, λόγω κορονοϊού.

Με αφετηρία την Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη εκατοντάδες καρναβαλιστές παρέλασαν στην λεωφόρο της παλιάς πόλης ενώ από την Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων και αφού έκαμαν μνημόσυνο σατιρίζοντας την μη υλοποίηση του φετινού καρναβαλιού, κατηφόρισαν στους δρόμους του ιστορικού κέντρου.

Ακόμη όμως και μετά το πάρτι των καρναβαλιστών και τα… τα μνημόσυνα πάρα πολύς κόσμος, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του zarpanews.gr παρέμεινε στους δρόμους του Ρεθύμνου και το διασκέδασε.

Πηγή: rethemnonews.gr

One thought on “Οι καρναβαλιστές στο Ρέθυμνο ξεφαντώνουν με… μνημόσυνο στο φετινό Καρναβάλι | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook