Οι καλύτεροι τρόποι για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας αυτό το φθινόπωρο

οι-καλύτεροι-τρόποι-για-να-φορέσετε-το-1302792

Το δερμάτινο παντελόνι φαίνεται κομψό και πολυτελές και είναι ένα από τα κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Σε οποιοδήποτε χρώμα ή στυλ, μπορεί να φορεθεί στη δουλειά, σε ένα δείπνο ακόμη και σε πιο casual εξόδους το Σαββατοκύριακο. Αν δεν ξέρετε πώς να το συνδυάσετε παρακάτω θα βρείτε έξι τρόπους για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας αυτό το φθινόπωρο.

Αντρικό πουκάμισο – Παντελόνι σε ευθεία γραμμή – Ankle boots

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι σας είναι να συνδυάσετε ένα σε ίσιο στυλ οποιουδήποτε χρώματος με ένα κλασικό λευκό αντρικό πουκάμισο και ένα ζευγάρι κομψά ankle boots. Ακόμα καλύτερα αν οι μπότες σας έχουν επίσης αντίθεση, όπως τα λευκά μποτάκια από δέρμα φιδιού συνδυασμένα με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι.Τζιν πουκάμισο – Σκούρο δερμάτινο παντελόνι

Ένας έξυπνος συνδυασμός γιατί θα σας κρατήσει όμορφη και ζεστή, χωρίς πολλά layers και χοντρά υφάσματα. Το τζιν βοηθά επίσης στην δημιουργία μιας πιο ροκ εμφάνισης, με το δερμάτινο παντελόνι να ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτήν την αίσθηση. Κρατήστε τα αξεσουάρ σας απλά και είστε έτοιμες.

Μπλέιζερ – T-shirt – Ψηλόμεσο παντελόνι

Ένας άλλος τρόπος για να συνδυάσετε το δερμάτινο παντελόνι σας είναι αυτός με μαύρο ή μπλε μπλέιζερ για μια πιο formal αίσθηση. Ένα πουκάμισο ή ένα απλό t-shirt και ένα ζευγάρι γόβες μπορούν να ενισχύσουν τη διάθεση του γραφείου, ενώ ένα μπλουζάκι και τα αθλητικά παπούτσια σας δίνουν μια πιο casual εμφάνιση για το Σαββατοκύριακο.

Sporty τζάκετ ή πουλόβερ – Κλασικό μαύρο δερμάτινο

Αυτός ο συνδυασμός λειτουργεί ιδιαίτερα καλά με σιλουέτες με μονοκόματα πόδια. Χρωματιστά φλις τζάκετ με φερμουάρ ή πουλόβερ, τα οποία μπορεί να φαίνονται ότι επιλέχθηκαν τυχαία και ένα μυτερό παπούτσι με χαμηλό τακούνι ή ένα καθαρό λευκό πάνινο αθλητικό και ίσως ένα ποπ χρώμα σε τσάντα χιαστί ή στο clutch σας, αναλόγως και με το παπούτσι που θα επιλέξετε.

Χρωματιστό δερμάτινο – Πουλόβερ στην ίδια απόχρωση

Πράσινα, κόκκινα ή μοβ δερμάτινα παντελόνια (ή ακόμη και άλλες αποχρώσεις) μπορεί να φαίνονται πραγματικά τολμηρά -ειδικά για εκείνες που κολλάνε σε πιο ήρεμες χρωματικές παλέτες. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να τα «χαμηλώσετε» συνδυάζοντάς τα με αντίστοιχα πλεκτά ή ακόμα και ένα απλό μπλουζάκι. Αν το παντελόνι σας έχει πιο φαρδιά γραμμή μπορείτε να βάλετε το πουλόβερ από μέσα, ενώ αν η γραμμή του είναι πιο στενή αφήστε το ριχτό για να διατηρήσετε τις ισορροπίες.

Παντελόνι σε κλασική σκούρα απόχρωση – Τοπ και αξεσουάρ σε παστέλ ή πιο λαμπερές αποχρώσεις

Οι κλασικές σκούρες αποχρώσεις -όπως το μαύρο, το καφέ ή το μπλε- χρησιμεύουν ως τέλεια βάση για να αναδείξετε πιο φωτεινές αποχρώσεις. Υπέροχη επιλογή ο απροσδόκητος συνδυασμός δερμάτινου παντελονιού στο χρώμα της σοκολάτας με φιστικί πράσινο και ζεστό ροζ σε τοπ και αξεσουάρ, αντίστοιχα, που βοηθά το βαρύ δερμάτινο ύφασμα να φαίνεται πολύ πιο κατάλληλο ακόμη και για την άνοιξη ή και το καλοκαίρι.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook