Οι ήρωες του Λονδίνου: Δείτε πώς περαστικοί εξουδετέρωσαν τον τρομοκράτη με ξύλα και πυροσβεστήρα!

οι-ήρωες-του-λονδίνου-δείτε-πώς-περαστ-960731

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το βίντεο που δείχνει πώς οι περαστικοί κατάφεραν να απομονώσουν τον τρομοκράτη που επιτέθηκε με μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.

Στο βίντεο βλέπετε τους θαρραλέους άντρες που βρέθηκαν  μπροστά στην τρομοκρατική επίθεση και ακινητοποίησαν τον τρομοκράτη Usman Khan χρησιμοποιώντας σαν όπλο ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Ενας σεφ άρπαξε ένα μακρύ ξύλο και όρμηξε πάνω του. Το όνομα του ήρωα είναι Luckasz και η καταγωγή του από την Πολωνία. Μάλιστα ο τρομοκράτης κατάφερε να μαχαιρώσει τον σεφ στο χέρι, αλλά εκείνος αν και τραυματισμένος συνέχισε να τον κυνηγάει!

Ήρωας και ένας 24χρονος, ο Thomas Gray, που εργάζεται ως ξεναγός και δεν δίστασε να μπει μπροστά για να σταματήσει τον δράστη. Μάλιστα είναι εκείνος που κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο μαχαίρια από τα χέρια του τρομοκράτη. Εκείνη τη στιγμή περνούσε με το όχημά του, στο οποίο μετέφερε τουρίστες από το σημείο και όταν είδε τι γινόταν, κατάλαβε ότι έπρεπε να επέμβει.

 Στο βίντεο διακρίνεται και ένας άλλος άντρας που προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον δράστη με πυροσβεστήρα.

Ο ηρωισμός των απλών πολιτών λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι ο τρομοκράτης φόραγε γιλέκο με εκρηκτικά, που ναι μεν ήταν ψεύτικο, εκείνη τη στιγμή όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς. Η αυταπάρνηση των απλών πολιτών συγκίνησε πολύ τους Βρετανούς πολίτες και σήμερα όλες οι εφημερίδες μιλούν για τους ήρωες του Λονδίνου.

Ο δράστης της επίθεσης έπεσε τελικά νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, αφού προηγουμένως τραυμάτισε με μαχαίρι τουλάχιστον πέντε άτομα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook