Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων της Κρήτης στον Αυγενάκη

οι-ιδιοκτήτες-των-γυμναστηρίων-της-κρ-1332277

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήσαν σήμερα οι προέδροι των Συλλόγων Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, με θέμα τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου.

Μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός υπογράμμισε την επιθυμία του να στηρίξει όπου χρειάζεται τους επαγγελματίες της άσκησης, επισημαίνοντας όμως ότι υπάρχει πρακτική δυσκολία, εφόσον οι επιχειρήσεις των Γυμναστηρίων υπάγονται στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Τόσο ο Υφυπουργός όσο και οι εκπρόσωποι των Γυμναστηριούχων Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν σε διαδικασίες, με στόχο την πιο στενή συνεργασία.

Συζητήθηκε εκτενώς και το προσχέδιο του σχεδίου νόμου με τίτλο «Αθλητικός Εθελοντισμός, Αθλητισμός Αναψυχής και Άθληση για Όλους, Πνευματικός Αθλητισμός, Ηλεκτρονικός Αθλητισμός (e-sports), Εργασιακός Αθλητισμός και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας».

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «τίποτα δεν γράφεται στην πέτρα», θέλοντας έτσι να διευκρινίσει πως το εν λόγω σχέδιο νόμου δεν έχει οριστικοποιηθεί και υπάρχει πεδίο περαιτέρω βελτιώσεων. Οι προθέσεις και των δυο πλευρών είναι να υπάρξει συνεργασία στη διαμόρφωση των επίμαχων άρθρων, ώστε να μη θιχτούν τα συμφέροντα του κλάδου.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη για το ενδιαφέρον και την αμεσότητα του και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του για εξυγίανση των ζητημάτων του χώρου μας.

Για τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Ηρακλείου, Δημήτρης Δακανάλης

Χανίων, Αντώνης Βουρδουμπάκης, Γρυλάκης Μάνος,

Ρεθύμνου, Ηρακλής Σκουλούδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook