Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα βαλθούν να καταστρέψουν την μελλοντική ευτυχία του πρώην τους

οι-γυναίκες-του-ζωδιακού-που-θα-βαλθού-1472128

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτές οι γυναίκες να δεχτούν ότι ο πρώην τους είναι πλέον με κάποια άλλη και περνάει καλά. Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να του καταστρέψουν την όποια ευτυχία. Aν δεν είναι μαζί τους, δεν θα είναι με… καμία. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω, ποιες γυναίκες του ζωδιακού δεν θα αφήσουν τον πρώην τους να σταυρώσει… χαμόγελο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφώς και την περίμενες πρώτη τη Σκορπίνα και δίκιο είχες. Σιγά μην τον αφήσει τον άλλο η γυναίκα Σκορπιός να δει χαρά, όχι μόνο στα σκέλια του, αλλά και στην ζωή του γενικότερα. Θα κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, να του καταστρέψει την όποια νέα σχέση πάει να χτίσει και για να τον δει να υποφέρει και να κλαίει. Αν δεν τον δει να σέρνεται στα πατώματα και να γυρίσει πίσω να την παρακαλάει για να τα ξαναβρούν, δεν πρόκειται να ηρεμήσει… Είναι αδίστακτη και δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Είναι ικανή πραγματικά για όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την γυναίκα Καρκίνο την έχεις σίγουρα στο μυαλό σου ως μια κοπέλα γλυκιά, χαμηλών τόνων και ήρεμη. Δεν έχεις ιδέα όμως πόσο εκδικητική μπορεί να γίνει, όταν χάσει τον άντρα που αγαπά. Θα δεις ένα καβουράκι να «ακονίζει» τις δαγκάνες του και να είναι έτοιμο να κάνει την όποια νέα σχέση του πρώην της… κομματάκια. Ναι, θα ρίξει το επίπεδό της, θα κάνει κατινιές και θα γίνει τόσο επικίνδυνη, όσο δεν φαντάζεσαι. Αρκεί να μην τον δει να ευτυχεί στο πλευρό κάποιας άλλης. Και επειδή οι Καρκίνοι μένουν κολλημένοι με το παρελθόν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει από τον πρώην και να τον αφήσει να ηρεμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την γυναίκα Τοξότη βάζουμε στοίχημα ότι δεν την περίμενες. Θα σου εξηγήσουμε όμως πώς πάει το πράγμα μαζί της. Πρόκειται για μια γυναίκα που αν «μυριστεί» ότι ο σύντροφός της θέλει να χωρίσουν, τότε θα φύγει εκείνη πρώτη από τη σχέση. Ωστόσο, συνεχίζει να τον γουστάρει και να έχει συναισθήματα και έτσι κάνει τα πάντα μετά τον χωρισμό για να τα ξαναβρούν. Δεν την νοιάζει αν ο άλλος προχώρησε τη ζωή του. Θα το βάλει στόχο να τον χωρίσει με κάθε τρόπο. Και όταν τον χωρίσει και τα ξαναβρεί μαζί του, τότε θα είναι και πάλι ο… παλιός της εαυτός και φυσικά θα τον ξαναχωρίσει. Γενικότερα θα του κάνει τη ζωή πατίνι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την γυναίκα Ιχθύ, ισχύει η φράση «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». Όσο δεν μιλάει, τόσο πιο πολλά πράγματα σκέφτεται στο μυαλό της και φυσικά έχει ήδη βρει χίλιους τρόπους για να σε εκδικηθεί. Η Ψαρίνα λειτουργεί ως… «σουπιά». Ρίχνει το μελάνι της και θολώνει τα νερά και ποτέ δεν ξέρει τι ακριβώς θα κάνει. Είναι ικανή να πάει να βρει την νέα σχέση του πρώην της και να αρχίσει να της λέει ακόμα και ψέματα ή φαντασίες ή πράγματα βγαλμένα από το μυαλό της, προκειμένου να την κάνει «τούρμπο» και να τον χωρίσει. Είναι ύπουλη και αδίστακτη στο κομμάτι αυτό.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook