Οι Γούρνες ένα από τα καλύτερα ακίνητα στην Ελλάδα σύμφωνα με τη Reds

οι-γούρνες-ένα-από-τα-καλύτερα-ακίνητα-1419168

«Το ακίνητο στις Γούρνες Ηρακλείου είναι ένα από τα καλύτερα ακίνητα στην Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων από το βήμα του forum των Δελφών ο διευθύνων σύμβουλος της R.E.D.S. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η R.E.D.S. πλειοδότησε στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την αγορά του ακινήτου της πρώην Βάσης Γουρνών στο Ηράκλειο της Κρήτης, «ένα από τα καλύτερα ακίνητα στην Ελλάδα. Το χρονοδιάγραμμα των αναπτύξεων είναι από 5 έως 7 χρόνια. Ιδανικά θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μέσα στην πενταετία. Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε σε συνεννόηση με το ΤΑΙΠΕΔ ώστε να ολοκληρώσουμε την αγορά του ακινήτου εντός του τρέχοντος έτους, ενώ παράλληλα προχωράμε και με το θέμα των επιμέρους μελετών για το τί ακριβώς θα περιλαμβάνουν οι αναπτύξεις μέσα στο ακίνητο».

Ο κ. Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι το project των Γουρνών σηματοδοτεί και την πρώτη φάση των μεγάλων αναπτύξεων όπου θα επικεντρωθεί η θυγατρική του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και «δεν σκοπεύουμε να κοιτάξουμε και άλλες επενδύσεις για τον επόμενο ενάμιση χρόνο», με δεδομένα το μέγεθος και τη σημασία των εν λόγω έργων. Επιπλέον, η R.E.D.S. διαχειρίζεται περισσότερα από 230 ακίνητα του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για τα οποία «θα πρέπει να εξετάσει και την ωρίμανση- μεγιστοποίηση των υπεραξιών για τον όμιλο και τους μετόχους».

newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook