Οι γιατροί της είπαν ότι είναι έγκυος και 48 ώρες μετά γεννούσε το παιδί της – Το απίστευτο σοκ για το ζευγάρι

οι-γιατροί-της-είπαν-ότι-είναι-έγκυος-κ-1542774

Ένα ζευγάρι από τη Νεμπράσκα πήρε τεράστια χαρά, στην είδηση ότι θα γίνουν γονείς αλλά και το σοκ, ήταν επίσης μεγάλο καθώς το έμαθαν στο παρά πέντε. Η 23χρονη δασκάλα Πέιτον Στόβερ γέννησε μόλις 48 ώρες αφότου ανακάλυψε από τους γιατρούς ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, σύμφωνα με τοπικό ρεπορτάζ.

Η Stover, η οποία μόλις ξεκίνησε τη διδασκαλία, αγνοούσε ότι ήταν έγκυος και πίστευε ότι το εργασιακό άγχος την κουράζει. Στη συνέχεια τα πόδια της πρήστηκαν, γεγονός που την οδήγησε στον γιατρό, σύμφωνα με το KETV. «Έκαναν ξανά το τεστ, είπε: “Είναι σίγουρα θετικό. Θα κάνουμε έναν υπέρηχο”», είπε η δασκάλα στον ειδησεογραφικό σταθμό, για την επίσκεψή της στον γιατρό, όπου κατάλαβε πως είναι έγκυος.

«Κοίταξε στην οθόνη και είπε: “Είσαι σίγουρα έγκυος”».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί ανέλαβαν δράση για να σώσουν τη ζωή της και να ξεγεννήσουν το μωρό επειδή τα νεφρά και το συκώτι της Stover δεν λειτουργούσαν σωστά. «Είπαν ότι πρέπει να μπει στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ αποκτήσαμε το μωρό μας», είπε στο KETV ο φίλος της, Τράβις Κόστερς.

«Είναι σαν να αποκτάς μωρό σε 15 λεπτά», πρόσθεσε ο Στόβερ. «Είχα σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση που είναι πολύ τρομακτικό», συνέχισε η Στόβερ. «Αν δεν είχα έρθει όταν το έκανα, πιθανότατα δεν θα τα κατάφερνα το Σαββατοκύριακο», μεταδίδει η Nypost.

Έγινε επείγουσα καισαρική τομή και το αγοράκι, που ονομάστηκε Kash, γεννήθηκε 10 εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις 4 κιλά, σύμφωνα με το KETV. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η δασκάλα αντιμετώπισε προεκλαμψία, η οποία είναι μια επιπλοκή της εγκυμοσύνης που οδηγεί σε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Το ζευγάρι, που είπε ότι ήθελε να αποκτήσει παιδιά, είναι ενθουσιασμένο που ήρθε νωρίτερα από το προγραμματισμένο…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook