Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα από την Κωνσταντινούπολη που εξόργισαν τους θαυμαστές της

οι-φωτογραφίες-της-κατερίνας-δαλάκα-α-907400

Διακοπές στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη έκανε πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Δαλάκα και προκάλεσε αντιδράσεις με μία της εμφάνιση.

Η νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, που οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι με Τούρκο συμπαίκτη της, θέλησε να επισκεφθεί για λίγες ημέρες της γείτονα χώρα και φρόντισε να κάνει μια στάση στην Κωνσταντινούπολη και να επισκεφθεί ιστορικά μνημεία. Μεταξύ αυτών και το Μπλε Τζαμί.

Η Κατερίνα Δαλάκα ποζάρει με μαντίλα έξω από το Μπλε Τζαμί στην Κωνσταντινούπολη

Η φωτογραφία της Κατερίνας Δαλάκα που συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια

Ωστόσο, μια φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο λόγος; Η Κατερίνα Δαλάκα φορούσε μαντίλα.

Η δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε η νικήτρια του φετινού Survivor

Και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την σχολιάσουν. Πολλοί έγραψαν πως είναι κουκλάρα ακόμη και με μαντίλα, αλλά αρκετοί ήταν κι αυτοί που την επέκριναν, γράφοντας «ντροπή», χαρακτηρίζοντάς την «ανιστόρητη» αλλά και άλλοι που ανέφεραν πως «λυπούνται πολύ» για την απόφασή της να φορέσει μαντίλα.

Να σημειωθεί πάντως, πως η Κατερίνα Δαλάκα έγραψε ότι βρίσκεται στην Αγιά Σοφιά, αν και πόζαρε μπροστά στο Μπλε Τζαμί, το οποίο για να επισκεφθεί κάποιος πρέπει υποχρεωτικά να φορά μαντίλα.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook