Οι ευρηματικοί οδηγοί στα Χανιά ξανά «χτυπούν» | Photos

οι-ευρηματικοί-οδηγοί-στα-χανιά-ξανά-1449290

Η παρανομία του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στο μεγαλείο της.

Ο ένας, όχι μόνο έχει πατήσει ποδηλατόδρομο, όχι μόνο έχει σταθμεύσει σε σημείο που δεν επιτρέπεται στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη – μαζί με τον άλλο οδηγό που φαίνεται πίσω από το αυτοκίνητό του – αλλά το άφησε και πλάγια, έτοιμο να μπει στο κατάστημα…

Στη δεύτερη περίπτωση, οδηγός στάθμευσε το όχημά του σε θέση λεωφορείου στην πλατεί 1866. Που θα παρκάρει το λεωφορείο;!

zarpanews.gr

3 thoughts on “Οι ευρηματικοί οδηγοί στα Χανιά ξανά «χτυπούν» | Photos

  1. ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ…..ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ!
    \
    ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ……

  2. Όσες δεκαετίες και να περάσουν ο μέσος Χανιώτης οδηγός δεν θα αλλάξει ποτέ νοοτροπία. Μόλις 60 χλμ ανατολικά το γειτονικό Ρέθυμνο είναι έτη φωτός μπροστά σε υποδομές. Μια πόλη φιλικότατη και απόλυτα προσβάσιμη σε όλους. Μια πόλη ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Στα Χανιά ούτε Σχέδια Βιώσιμης Κινητικότητας ούτε τίποτα δεν πιάνει. Ότι και να τους φτιάξεις αυτοί θα νομίζουν ότι βρίσκονται στην πλατεία του χωριού τους! Την ίδια στιγμή που οι ξένοι γελάνε με τα χάλια μας όταν περνάνε από τον Προμαχώνα του Αγίου Δημητρίου με αυτοκίνητα εξ’ ολοκλήρου καβαλημένα. Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της ξεφτίλας και της απανθρωπιάς ενός λαού τι είναι?
    Κατά τα άλλα τα ίδια γαϊδούρια στο εξωτερικό πώς γίνονται ξαφνικά οδηγικά πρότυπα και τηρούν κατά γράμμα τον ΚΟΚ?
    Μάλλον έχουμε χάσει τελείως την μπάλα και πάμε από το κακό στο χειρότερο.
    Αν δεν είχαμε το Ενετικό Λιμάνι τουρίστας για τουρίστας δεν θα πατούσε πόδι!

  3. Η τροχαία που είναι..? Αν αρχίσουμε να τη καλόυμε κάθε φορά που κάποιος πονηρός κάνει την πονηρειά του, ίσως κάποια στιγμή να δούμε φως….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook