Οι ευχές του Περιφερειάρχη Κρήτης για καλή πρωτοχρονιά: “Φεύγει μια δύσκολη χρονιά, αισιοδοξούμε ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος” I Video

Τις ευχές του για καλή πρωτοχρονιά έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου στην καθιερωμένη συνάντηση ανταλλαγής ευχών που γίνεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Με όλες τις προβλεπόμενες προφυλάξεις και με την ατζέντα να περιστρέφεται στα θέματα της πανδημίας ο Περιφερειάρχης ρωτήθηκε για τη συνδρομή της Περιφέρειας σε μια δύσκολη χρονιά που φεύγει για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Η Περιφέρεια Κρήτης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την δημόσια υγεία και για όλους τους πολίτες και τις κοινωνικές δομές του νησιού. Φεύγει μια δύσκολη χρονιά. Μια από τις δυσκολότερες που έχουμε διαχειριστεί ως Περιφέρεια και ως χώρα. Αισιοδοξούμε, ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος. Πάνω απ’ όλα με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία αλλά και αγάπη», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης υπογραμμίζοντας πως η συνεργασία και οι συνέργειες αποδίδουν στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο πλανήτης και ο τόπος μας κάνει ένα μεγάλο βήμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επιστροφή στην καθημερινότητα. Πραγματικά, πρόκειται για μια ιστορική επιτυχία της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Το 2021 θα προχωρήσουμε όλοι μαζί. Με αλληλεγγύη, με ατομική υπευθυνότητα.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε σε όλες και όλους τους Κρητικούς υγεία και πρόοδο για τη νέα χρονιά».

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ