Οι ευχές και τα Πασχαλινά σχέδια των Δημάρχων του νομού Χανίων

οι-ευχές-και-τα-πασχαλινά-σχέδια-των-δη-1429389

Οικογενειακά στα χωριά τους σχεδιάζουν να περάσουν το Πάσχα οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Χανίων, οι οποίοι έστειλαν τις ευχές τους για υγεία, ειρήνη, προσωπική και κοινωνική ευτυχία και «ανάσταση» της οικονομίας, μιλώντας το πρωί του Μ. Σαββάτου στο ZARPA RADIO 89,6 και την εκπομπή του Δημήτρη Παππά.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης

Στον ιερό ναό της Μητρόπολης, στην οδό Χάληδων θα παρακολουθήσει την αναστάσιμη θεία λειτουργία ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ενώ την Κυριακή του Πάσχα σχεδιάζει να την περάσει στο χωριό του στην Κίσσαμο, με την οικογένειά του.

«Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση με υγεία! Εύχομαι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να έχουμε μια καλή επόμενη περίοδο, πιο ήρεμη και λιγότερο συγκρουσιακή» τόνισε. Για τον κόσμο που έχει έρθει στην πόλη, εκτίμησε πως «στον τουρισμό έχουμε μια πολύ καλή εκκίνηση, υπάρχει μια κινητικότητα και ελπίζω να συνεχιστεί γιατί το έχουμε ανάγκη ώστε και οι επιχειρηματίες του τουρισμού και οι χιλιάδες εργαζόμενοι να μπορέσουν να κάνουν έναν καλύτερο προγραμματισμό για τις οικογένειές τους».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος τόνισε πως η παρουσία του Πρωθυπουργού με την οικογένειά του στα Χανιά αποτελεί τιμή για την πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης

«Να είμαστε γεροί και υγιείς, πνευματικά, ψυχικά και σωματικά, να βολευόμαστε με λιγότερα!» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης. 

Ο κ. Μαλανδράκης και η σύζυγός του, περιμένουν τα παιδιά τους από την Αθήνα, για να περάσουν το Πάσχα οικογενειακώς στο χωριό.

Για τον τουρισμό, εκτίμησε πως «η χρονιά διαφαίνεται ότι θα είναι πάρα πολύ καλή», αναφέροντας πως ήδη στο παραλιακό μέτωπο πολλά ξενοδοχεία έχουν ανοίξει ενώ τα περισσότερα αναμένεται να έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους μέχρι το τέλος Απριλίου.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το παζάρι της Μ. Παρασκευής στις Βουκολιές, το οποίο φέτος κατάφερε να επανεκκινήσει,  κρατώντας ζωντανό ένα έθιμο με ιστορία 150 ετών.

O Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Ευχές για υγεία, αλληλεγγύη και απαλλαγή του κόσμου από τα βάρη που έχουν επιφέρει η ακρίβεια, οι πόλεμοι, η πανδημία, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

«Όταν ζεις και περπατάς με τον κόσμο, όταν βλέπεις τα προβληματισμένα πρόσωπα των ανθρώπων δεν μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος. Κι εγώ είμαι ένας Δήμαρχος που περπατάει με τον κόσμο» τόνισε ο κ. Κουκιανάκης.

Και στον Αποκόρωνα οι Πασχαλινοί επισκέπτες είναι πολλοί ενώ η τουριστική χρονιά ξεκινά με καλούς οιωνούς.

Για το παζάρι στις Βρύσες, όπως ανάφερε εξελίχθηκε με επιτυχία. Πρόκειται για μια διοργάνωση που μετρά 10 χρόνια ζωής και «δίνει τη δυνατότητα να ανταμωθεί ο κόσμος, να στηρίξουμε τα ντόπια προϊόντα και να δώσουμε μια οικονομική ανάσα και στους ανθρώπους αυτούς που πλήττονται από την ακρίβεια».

Ο Δημάρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης

«Να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά με υγεία καλή Ανάσταση» τόνισε ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης. Ο κ. Μυλωνάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κίνηση στην περιοχή, καθώς όπως ανέφερε ο κόσμος είχε απομονωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

«Και στο παζάρι ήρθε πολύς κόσμος και γενικά υπάρχει κόσμος, κυκλοφορεί, έχει πάρει ζωή η περιοχή. Και πολλοί τουρίστες. Δεν ξέρω αν υπήρχαν άλλα χρόνια τέτοια εποχή τόσοι πολλοί. Φαίνεται πως ξεκινάμε καλά» τόνισε.

Ο ίδιος θα περάσει το Πάσχα παραδοσιακά και οικογενειακά όπως κάθε χρόνο.

O Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτακης

Στην Αγία Ρουμέλη για το μεγάλο παραδοσιακό Πασχαλινό γλέντι θα βρεθεί ο Δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης.

«Εύχομαι σε όλον τον κόσμο ευημερία, ησυχία, να μην υπάρχουν διχόνοιες, να είναι ο κόσμος ήρεμος, συμφιλιωμένος» τόνισε.

Και στα Σφακιά η κίνηση είναι αυξημένη με Σφακιανούς από όλη την Ελλάδα αλλά και επισκέπτες από όλη την Κρήτη να επιλέγουν την περιοχή για τις μέρες του Πάσχα.

Η Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη

Αρκετός κόσμος έχει φτάσει και στην ακριτική Γαύδο για το φετινό Πάσχα με το ντόπιο κατσικάκι να έχει την τιμητική του. «Έχουν έρθει και οι φίλοι μας, οι επισκέπτες που έρχονται σταθερά κάθε χρόνο αλλά και πολύς κόσμος από όλη την Κρήτη, τόνισε η Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη.

Από τη  μεριά της η κα Στεφανάκη ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση, μες υγεία και να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία! Αυτό το καλοκαίρι που έρχεται να καταφέρουμε να προχωρήσουμε, αφήνοντας πίσω όλα τα εμπόδια της τελευταίας διετίας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook