Οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ προσφέρουν στα παιδιά για το Πάσχα

οι-εργαζόμενοι-της-δελτα-προσφέρουν-σ-849045

Έγιναν «νονοί» για 200 παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»

Το φετινό Πάσχα η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της έγιναν «νονοί» για 200 παιδιά που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί», μέσω του σωματείου-μέλους του «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Με στόχο να νιώσουν τα παιδιά φροντίδα και χαρά, οι εργαζόμενοι της ΔΕΛΤΑ κατασκεύασαν όμορφες λαμπάδες για κάθε ηλικία και τις προσέφεραν στα παιδιά μαζί με τσουρέκια, προϊόντα της εταιρείας, αλλά και πασχαλινές ευχές με την υπογραφή του κάθε εργαζόμενου που έκανε την προσφορά. Τα Πασχαλινά δώρα παρέδωσε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στο σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», που είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», την Πέμπτη 19 Απριλίου, ώστε να δοθούν έγκαιρα στα παιδιά.

Η ΔΕΛΤΑ, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει επί σειρά ετών στην κοινωνία προϊόντα της, που ξεπερνούν τις 1.000.000 μερίδες κάθε χρόνο, με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της, με κάθε ευκαιρία, προσφέρουν και οι ίδιοι, υλοποιώντας ποικίλες δράσεις εθελοντισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook