Οι ερευνητές έβαλαν ζευγάρια να “πέφτουν” στο κρεβάτι την ίδια ώρα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά!

οι-ερευνητές-έβαλαν-ζευγάρια-να-πέφτ-1258613

Το να «πέφτεις» μαζί με τον σύντροφό σου για ύπνο έχει πολλά πλεονεκτήματα για τη σχέση σου.

Πολλοί από εμάς μένουμε ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ, άλλοι, πάλι, κοιμούνται με τις κότες που λέει και ο λαός. Συνήθως, σε μία σχέση, οι δύο πλευρές προσπαθούν να έρθουν σε μία ισορροπία και να βρουν κοινό χρόνο. Μάλιστα, πολλοί προσπαθούν να αλλάξουν και το πρόγραμμα ύπνου τους. Αν αναρωτιέσαι γιατί, κάποιοι ερευνητές έκανε ένα πείραμα και σου παρουσιάζουμε τα οφέλη του να πηγαίνεις για ύπνο μαζί με τον σύντροφό σου.

Βάζει στην καθημερινή ρουτίνα τις “αγκαλίτσες”

Πολλά είναι τα ζευγάρια που θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί, αγκαλιά και να μιλήσουν, απλά, για την μέρα τους. Να μη συζητήσουν κάτι σοβαρό, αλλά να πουν, απλά, καθημερινά πράγματα. Δε χρειάζεται η επιστήμη για να μας υποδείξει ότι αυτές οι απλές στιγμές στη σχέση κάνουν πιο δυνατή τη σχέση αυτή καθαυτή.

Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ζητημάτων

Σε μία σχέση και, ειδικά, όταν υπάρχει καθημερινή τριβή, ακόμα και το πιο μικρό πράγμα μπορεί να εξελιχθεί σε καυγά. Το να πηγαίνεις την ίδια ώρα στο κρεβάτι με τη σύντροφό σου, μπορεί να βοηθήσει στο να επιλυθούν τα ζητήματα αυτά και να λυθούν οι τυχόν παρεξηγήσεις. Μάλιστα, θα μπορέσεις να κοιμηθείς καλύτερα το βράδυ, αλλά να ξυπνήσεις και πιο όμορφα το πρωί.

Βοηθάει στην πνευματική σου υγεία

Η πνευματική και η συναισθηματική σου υγεία μπορεί να βελτιωθεί. Το να πηγαίνεις μαζί με τον σύντροφό σου για ύπνο μπορεί να μειώσει το άγχος σου, να σε κάνει να νιώθεις πιο γειωμένος και χαλαρός. Μάλιστα, βελτιώνει και την καθημερινότητά σου και να σε κάνει πιο χαρούμενο.

Πηγή: neolaia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook