Οι έμποροι των Χανίων ψηφίζουν – Βράδυ Πέμπτης κλείνουν οι κάλπες | Photos

οι-έμποροι-των-χανίων-ψηφίζουν-βράδυ-1283336

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, δίνοντας περιθώριο 13 ωρών σε όλους τους ψηφοφόρους να κάνουν την επιλογή τους

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η εκλογική διαδικασία στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων και στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης από το το απόγευμα της Τετάρτης οι κάλπες έχουν ανοίξει για όσα μέλη του συλλόγου θέλουν να ψηφίσουν.

Συνολικά 1269 ταμειακώς εντάξει μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου και η προσέλευση ήταν ικανοποιητική ήδη από την Τετάρτη, ωστόσο η μέρα που θα κρίνει την έκβαση της διαδικασίας είναι η Πέμπτη. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ, δίνοντας περιθώριο 13 ωρών σε όλους τους ψηφοφόρους να κάνουν την επιλογή τους. Την ένταση του προεκλογικού αγώνα στον σύλλογο φέτος καταδεικνύει και το γεγονός ότι στις προηγούμενες εκλογές δικαίωμα ψήφου είχαν περίπου 600 ταμειακώς εντάξει μέλη, ενώ τώρα διπλασιάστηκαν.

Τρεις συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των επαγγελματιών. Ο συνδυασμός «Ενωμένο Χανιώτικο Εμπόριο» με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο του ΕΣΧ, Γιώργο Τοπολιανάκη, η «Σύνθεση Ανάκαμψης» με επικεφαλής τη Δώρα Κυριακάκη και η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Βουρλάκη.

Στο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, το βράδυ της Τετάρτης η κίνηση ήταν αισθητή, με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά. Και οι τρεις συνδυασμοί είχαν φροντίσει να φέρουν σταντ και καθίσματα, ενώ σε διάφορες αίθουσες του κέντρου είχαν στηθεί οι κάλπες.

Εκτός από την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου, οι έμποροι ψηφίζουν και για την ανάδειξη εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης. Το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφίες: zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook