Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι μαζοχιστές: Όσο περισσότερο αποτυγχάνει ο Μητσοτάκης, τόσο αδημονούν να τον ξαναψηφίσουν!

οι-έλληνες-ψηφοφόροι-είναι-μαζοχιστέ-1576875

Είναι οι ίδιοι δημοσκόποι

Εύστοχα ο βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κύπρο, σημείωσε με ανάρτησή του: «Όσοι κάνουν πολιτική και αναλύσεις αποκλειστικά και μόνο με δημοσκοπήσεις ας δουν λίγο τι συνέβη σήμερα στις εκλογές στην Κύπρο».

Αναφέρεται στις διαφορές των δέκα μονάδων υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη, που έδειχναν οι δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις κάλπες.

Εξορίζοντας τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, στην τρίτη θέση και εκτός κούρσας για τον προεδρικό θώκο.

Συμβαίνει όταν ουδείς ελέγχει τους δημοσκόπους και τις «πίτες» και «κολώνες» που εμφανίζουν ως προτιμήσεις των «ερωτηθέντων» τους εμφανίζουν.

Αυτό που δεν πρέπει να μας διαφεύγει είναι ότι οι αποτυχόντες δημοσκόποι της Κύπρου, είναι ακριβώς οι ίδιοι που οδηγούν και στην Ελλάδα το ράλι των δημοσκοπήσεων.

Παρουσιάζουν ευρήματα, κατά τα οποία οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι μαζοχιστές: όσο περισσότερο αποτυγχάνει ο Μητσοτάκης, τόσο αδημονούν να τον ξαναψηφίσουν!

Κυριακή κοντή γιορτή.

ieidiseis.gr

4 thoughts on “Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι μαζοχιστές: Όσο περισσότερο αποτυγχάνει ο Μητσοτάκης, τόσο αδημονούν να τον ξαναψηφίσουν!

    1. Ξέρεις πόσοι μόνο ΔΑΠίτες, χωρίς να προσμετρώ γενικά όλους τους ΟΝΝΕΔίτες, φαίνονται να «εργάζονται» σε οικογενειακές επιχειρήσεις του μπαμπά τους, ως αφεντικά, ενώ στην πραγματικότητα κάνουν τη ζωάρα τους και δεν ξέρουν ούτε που βρίσκεται η επιχείρηση; Εγώ ξέρω πάρα πολλούς. Ξέρεις πόσοι ΟΝΝΕΔίτες ασκούν αυτό το»επάγγελμα» του στελέχους με μισθό; Ο Χατζηδάκης πότε πρόλαβε και δούλεψε πραγματικά; Και ο πρωθυπουργός σου, τα πρώτα του «μεροκάματα» στον κολλητό του πατέρα του τα έκανε και μάλιστα σε διευθυντική θέση. Ξέρεις πολλούς νέους επιστήμονες, απόφοιτους των μεγάλων αμερικάνικων πανεπιστημίων, να έχουν την κωλοφαρδία του Κούλη; Θα μου πεις εδώ ολόκληρη πρωθυπουργία του άφησε κληρονομιά. Γιατί μη μου πεις ότι θα έβλεπε ποτέ πρωθυπουργία ο Κούλης, αν δεν λεγόταν Μητσοτάκης. Γι΄ αυτό καλό θα είναι όλοι οι πολιτικοί, όλων των κομμάτων, να έχουν και μερικά πραγματικά ένσημα πριν πολιτευτούν.

  1. Όλες μα όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το Χριστοδουλίδη πρώτο και έτσι έγινε. Ο χαμός έγινε από κει και κάτω. Ο 3ος-2ος και ο 2ος-3ος. Έλληνες εκεί Έλληνες και δω. Αυτό φοβάται ο σύριζα.

  2. Μπορεί όλες οι δημοσκοπήσεις να έδιναν πρώτο τον Χριστοδουλίδη, αλλά η αποτυχία των δημοσκόπων, όπως λέει και το άρθρο, αφορά τη διαφορά των 10 μονάδων που προεξοφλούσαν και τελικά περιορίστηκε στις 3 μονάδες. Τουλάχιστον 2 φορές κάτω ακόμη και από το οποιοδήποτε στατιστικό λάθος. Για σκέψου να συμβαίνει αυτό τώρα και στην Ελλάδα, που δίνουν τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 7 μονάδες!!! Μιλάμε για ντέρμπυ!!!! Κατά τα άλλα δεν διαμορφώνουν πολιτικό κλίμα!!! Γι’ αυτό ακριβώς μιλάει το άρθρο και γι’ αυτό κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις εταιρείες και τα ΜΜΕ. Και αυτό είναι πρωτιά του επιτελικού παρακράτους του Κούλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook