Οι εικόνες από την έκρηξη αυτοκινήτου στο κέντρο του Ηρακλείου

Πολλές είναι οι καταστροφές που άφησε… πίσω της η χθεσινή έκρηξη που σημειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως η έκρηξη προκάλεσε αρκετές ζημιές σε επιχείρηση εστίασης, σε παρακείμενα οχήματα αλλά ακόμα και σε σπίτια.

logo-ekrhksh4

«Ακούστηκε ένα μπαμ και τραντάχτηκε το κτήριο»

Πολλές είναι οι μαρτυρίες που φτάνουν στο cretapost για την χθεσινή έκρηξη του ΙΧ που έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε σταθμευμένο όχημα κοντά στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

«Καθόμασταν και τρώγαμε στην ταβέρνα όταν ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και τραντάχτηκαν οι τοίχοι και τα τζάμια», ανέφερε μία αναγνώστρια στο cretapost ενώ την ίδια ώρα μαρτυρίες αναφέρουν πως ο θόρυβος έφτασε μέχρι και την παραλιακή του Ηρακλείου.

logo-ekrhksh1

Πολλές οι καταστροφές

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του cretapost εκτός από το όχημα που υπέστη ζημιές προκλήθηκαν προβλήματα σε σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και οχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, έσπασαν τζάμια στην οικία που ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ ενώ σε κουζίνα επιχείρησης εστίασης προκλήθηκαν αρκετές καταστροφές.

Την ίδια ώρα, ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σημείο της έκρηξης.

Το όχημα ήταν με υγραέριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν πρόκειται για τοποθέτηση κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως επειδή το όχημα ήταν με υγραέριο σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Πηγή: cretapost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ