Οι δύο πρωταγωνιστές του ΣΚΑΪ είναι αδέλφια, αλλά έχουν διαφορετικό επίθετο

οι-δύο-πρωταγωνιστές-του-σκαϊ-είναι-αδ-954685

Φέτος, βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αν και πρωταγωνιστούν σε δύο διαφορετικά σήριαλ στον ΣΚΑΪ. Είναι αδέλφια, αλλά μέχρι πρότινος λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη συγγενική τους σχέση.

Άλλωστε, έχουν διαφορετικό επίθετο και είναι ένας λόγος που δύσκολα θα μπορέσει να πάει το μυαλό κάποιου. Ο λόγος για τον Δημήτρης Αλεξανδρή (τον Βασίλη από το «Λόγω Τιμής») και το Νίκο Πουρσανίδη (τον «Στέφανο» από τη σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας»).

Μάλιστα, τα δύο αδέλφια δεν είναι τα μόνα διάσημα στην οικογένεια, αφού και ο τρίτος αδελφός τους είναι γνωστός, αφού πρόκειται για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ηλία Πουρσανίδη. Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και στηρίζει ο ένας τον άλλον.Βέβαια, υπάρχει η απορία γιατί ο Βασίλης Αλεξανδρής έχει διαφορετικό επίθετο από τα αδέλφια του. Όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος παλαιότερα, το «Αλεξανδρής» είναι το πατρικό της μητέρας τους. Ο ηθοποιός μέχρι το νηπιαγωγείο μεγάλωσε με τους γονείς της μητέρας τους, στους οποίους είχε μεγάλη αδυναμία.

Όταν πέρασε στην υποκριτική Σχολή, όπως έχει εξομολογηθεί, συνειδητοποίησε ότι παίζοντας κάποιους ρόλους έβγαιναν στην επιφάνεια πράγματα και συναισθήματα που είχαν τις ρίζες τους σε εκείνα τα πρώτα του βιώματα. Έτσι, αποφάσισε να πάρει το επίθετο των παππούδων του. Όσο για τους γονείς του δεν ενοχλήθηκαν καθόλου όταν άλλαξε το επίθετό του

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook