Οι Χανιώτισσες «Καλλιπάτειρες» προσφέρουν 4.967 ευρώ στον ΙΟΧ για αγορά εκπαιδευτικού σκάφους | Photos

οι-χανιώτισσες-καλλιπάτειρες-προσ-1001796

Το ποσό των 4.967 €, που συγκέντρωσαν οι «Καλλιπάτειρες» Χανίων από τα έσοδα της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στο Νεώριο Μόρο, θα δοθεί στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων για την αγορά ενός εκπαιδευτικού σκάφους για τις ανάγκες του Ομίλου.

Ο βασικός στόχος λοιπόν της εκδήλωσης του Παραρτήματος Χανίων, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών η «Καλλιπάτειρα», επιτεύχθηκε θα έλεγε κανείς παραπάνω και από 100%, καθώς για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του αθλητικού σωματείου με αυτή τη σημαντική συνεισφορά απέδειξαν της αξία της συνεργασίας και της συλλογικής προσπάθειας για ένα καλό σκοπό.

Παρουσία της Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου αλλά και την εντυπωσιακή  συμμετοχή κόσμου και μελών του Σωματείου η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά με απόλυτη επιτυχία.

Στον χώρο που παραχώρησε ευγενικά ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων παραβρέθηκε επίσης η κυρία Έλενα Βρεττού, η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό  εκ μέρους της προέδρου του Σωματείου, κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου η οποία απουσίαζε γιατί βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αμερική για θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.Την Ολυμπιονίκη καλωσόρισε η συντονίστρια του Παραρτήματος Χανίων κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη και προλόγισε το μέλος της διοικούσας επιτροπής τους Σωματείου κυρία Ελένη Βουγιούκαλου.

Ακολούθησε απονομή στην Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν σχετική μεταξοτυπία με το έμβλημα του Σωματείου, δημιουργία του Μεγάλου Έλληνα Εικαστικού Αλέκου Φασιανού, ως ελάχιστο δείγμα τιμής κι ευγνωμοσύνης για την προσφορά της στον Αθλητισμό και την Πατρίδα, με τις σπουδαίες αθλητικές της επιδόσεις που εμπνέουν και θα εμπνέουν γενεές Ελλήνων και όχι μόνο.

Την διοργάνωση επιμελήθηκαν από κοινού  η συντονίστρια του Παραρτήματος Χανίων κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Χανίων κυρίες Αργυρώ Χανιωτάκη και Ελένη Βουγιούκαλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook