Οι αποβολές με αντικατάσταση οδήγησαν στην ήττα τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

οι-αποβολές-με-αντικατάσταση-οδήγησα-1206730

Σ΄ ένα παιχνίδι όπου οι διαιτητικές αποφάσεις όπως φαίνεται, καθόρισαν σημαντικό ρόλο, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES γνώρισε την ήττα στο κολυμβητήριο του Λαιμού από την Γλυφάδα με σκορ 13-11.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κατάφερε να επιβληθεί με επιμέρους σκορ 5-1 κι ενώ προηγουμένως αυτό ήταν στο 8-10 για λογαριασμό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ο διαιτητής Σπανούδης απέβαλε με αντικατάσταση τέσσερις (!) συνολικά παίκτες του ΝΟΧ, εκ των οποίων η πρώτη αφορούσε τον Γιάννη Μαζοκοπάκη 3:46 πριν από το τέλος.

Ακολούθησαν οι αποβολές των Μπογκντάνοβιτς, Αγιωργούση και Μπατάκη, με συνέπεια ο Ναυτικός Ομιλος να μην κατάφερε να φτάσει στην απόσπαση του αποτελέσματος που ήθελε. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έδειξε ότι μπορούσε να πετύχει την πρώτη της νίκη μετά τη διακοπή, κάτι που πλέον ελπίζει να κατορθώσει στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κόντρα στον Εθνικό την Πέμπτη (15/4, 13:00) στο πλαίσιο της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Γλυφάδα να παίρνει το προβάδισμα με σκορ 3-1, όμως από εκείνο το σημείο και μετά ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ισορρόπησε με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό τρίτο οκτάλεπτο όπου το 6-4 σε βάρος του μετατράπηκε σε 8-10 υπέρ του.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES αναδείχτηκε ο Ουίλιαμς με 4 γκολ ενώ 3 πέτυχαν οι Μπογκντάνοβιτς και Μπατάκης. Ο Στίβενσον για την Γλυφάδα πέτυχε τα περισσότερα γκολ, 5.

Διαιτητές: Σπανούδης – Μαρκοπούλου

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 2-6, 5-1

Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Κουρουβανης, Τζελάτης, Παπούκας 1, Περόπουλος 1, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος 4, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 1, Στίβενσον 5, Γούντχεντ, Χαραλαμπόπουλος 1, Πούρος, Μπακαλούμης, Γαλάνης, Φωτεινάκης.

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης 3, Ουίλιαμς 4, Χαριτάκης 1, Μπογκντάνοβιτς 3, Πετρόχειλος, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παπαμανιωλουδάκης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook