Οι ανοιξιάτικες τάσεις στα νύχια: Πάρτε ιδέες για το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ

οι-ανοιξιάτικες-τάσεις-στα-νύχια-πάρτ-1411704

Οι τάσεις της άνοιξης στα νύχια για το 2022 έχουν να κάνουν με τολμηρά χρώματα και σχέδια. Από μεταλλικά χρώματα και έντονα ombre, μέχρι 3D νύχια σαν ντισκομπάλα, ακολουθούν μερικά από τα πιο τολμηρά, εντυπωσιακά και διασκεδαστικά σχέδια για να πάρετε έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σας.

Floral σχέδια

Σίγουρα, η άνοιξη είναι συνώνυμη με τα λουλούδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το floral nail art πρέπει να είναι βαρετό. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε λουλούδια σε γαλάζια παστέλ απόχρωση σε ένα φόντο απαλού μοβ της λεβάντας για μια όμορφη εμφάνιση.

Έντονο ombre

Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το ombre, ειδικά αυτή την εποχή. Τα ombre νύχια είναι κολακευτικά και μια εξαιρετική επιλογή μανικιούρ για περιποιημένα άκρα που δεν περνάνε απαρατήρητα, σημειώνει το Bustle. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα φλογερό, εντυπωσιακό πορτοκάλι.

Προκλητικά ουδέτερα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Bustle η nail artist της Chanel Betina R. Goldstein, τα μεταλλικά είναι το τέλειο ουδέτερο. «Μου αρέσει να αναφέρω τα metallics ως το “προκλητικό ουδέτερο“», λέει. «Είναι ευέλικτα και προσθέτουν λίγο πλεονέκτημα σε κάθε look». Συνιστά να κάνετε γαλλικό με μεταλλικά τελειώματα ή αφηρημένα σχέδια για να αναδείξετε το μανικιούρ σας.

3D νύχια

Το Bustle αναφέρει ότι τα τρισδιάστατα νύχια με τις μοναδικές υφές αυτή την άνοιξη αποτελούν κορυφαία τάση. Αναφέρει, μάλιστα, ότι αυτή η τεχνική νυχιών επεκτείνεται και περιλαμβάνει διάφορα αξεσουάρ που δεν προορίζονται παραδοσιακά για τα δάχτυλά σας, όπως αληθινά μαργαριτάρια, ενώ τα αντανακλαστικά υλικά –πούλιες, χρώμιο και αλουμινόχαρτο– θα χρησιμοποιηθούν, επίσης, πολύ.

Χρυσές λεπτομέρειες

Μαζί με τα 3D νύχια, το Bustle προτείνει να προσθέσετε τόνους χρυσού σε μια ουδέτερη βάση. Πρόκειται για ένα σχέδιο που είναι ταυτόχρονα κομψό και διαφορετικό, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά ουδέτερο για να το «φοράτε» καθημερινά.

Πολύχρωμο περίγραμμα

Αν αναζητάτε έναν απλό και minimal τρόπο για να προσθέσετε το κάτι παραπάνω σε ένα απλό κατά τα άλλα μανικιούρ, η Goldstein προτείνει να προσθέσετε μια μικρή γραμμή χρώματος στην επιδερμίδα σας. «Αυτό το σχέδιο είναι πολύ εύκολο να επιτευχθεί και οι χρωματικές παραλλαγές είναι ατελείωτες», λέει.

Γραφικό αρνητικό σχέδιο

Ένα έντονο βερνίκι σε συνδυασμό με έναν αρνητικό σχεδιασμό χώρου κάνει το δυναμικό δίδυμο. Σύμφωνα με το Bustle ο αρνητικός χώρος είναι μια τόσο διαχρονική ιδέα σχεδιασμού νυχιών που αποτελεί πάντα τάση. Για παράδειγμα, τα έντονα χρώματα, όπως το χαρούμενο γαλάζιο του ουρανού, δημιουργούν μια πιο νευρική εμφάνιση.

Εξελιγμένο γαλλικό

Το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ θα αποτελεί πάντα τάση. Αλλά αυτή η ενημερωμένη εκδοχή (όπως και αυτή στη φωτογραφία παραπάνω), σύμφωνα με τη Goldstein, θα είναι μια πιο απαλή, υπόλευκη εκδοχή σε κρεμ τόνους. «Θα δείτε αυτή την τάση σε όλο το κόκκινο χαλί», λέει. «Είναι πολύ φυσικό και προσιτό, προσθέτοντας κομψότητα στα μακριά ή κοντά νύχια».

Mix & Match

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα σχέδιο; Κανένα πρόβλημα. Προσπαθήστε να έχετε διαφορετικά σχέδια νυχιών σε κάθε νύχι για μια πολύ απροσδόκητη εμφάνιση, αναφέρει το Bustle.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook