Οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε νεότερες

οι-αλλαγές-που-πρέπει-να-κάνετε-στο-μακ-1204367

Η εφαρμογή του μακιγιάζ στο πρόσωπό μας έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σημεία και τη φυσική ομορφιάς της καθεμίας, κάνοντάς τη να νιώθει όμορφη και περιποιημένη. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που η υπερβολή ή η λάθος χρήση των προϊόντων μακιγιάζ έχουν τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα, προσθέτοντας, μάλιστα, επιπλέον χρόνια. Παρακάτω θα βρείτε τρεις συμβουλές για αλλαγή στο μακιγιάζ σας, τις οποίες αν εφαρμόσετε θα δείτε ότι η εικόνα σας θα μοιάζει πιο φρέσκια και νεανική.

Λάμψη

Το Α και το Ω για μια λαμπερή και φρέσκια εμφάνιση είναι η ενυδατωμένη επιδερμίδα. Φροντίστε να ενυδατώνετε σωστά και επαρκώς την επιδερμίδα σας και χρησιμοποιήστε προϊόντα που προσφέρουν μια επιπλέον αίσθηση λάμψης στο πρόσωπό σας. Μην παραλείπετε και λίγο highlighter εφαρμόζοντάς το στα σωστά σημεία.

Κρεμώδη ρουζ

Η νέα τάση στο χώρο της ομορφιάς κερδίζει ολοένα και περισσότερο το γυναικείο κοινό, καθώς τα κρεμώδη ρουζ απορροφούνται πιο εύκολα, ενώ προσθέτουν και μια αίσθηση λαμπερής φρεσκάδας στο πρόσωπο. Οι ροδακινί και ροζ- nude αποχρώσεις αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή, σύμφωνα και με τον τόνο του δέρματός σας.

Lipgloss

Πείτε όχι στα κραγιόν και ναι στα lipgloss αν θέλετε να φαίνεστε νεότερες. Με το πέρασμα των χρόνων τα χείλη αποκτούν τις ενοχλητικές γραμμές που όλες θέλουμε να κρύψουμε, ενώ ταυτόχρονα μικραίνουν. Ακόμη κι αν το κραγιόν που χρησιμοποιείτε είναι ενυδατικό, δεν είναι ικανό να καλύψει τις συγκεκριμένες ανεπιθύμητες γραμμές. Η μόνη λύση είναι τα lipgloss, τα οποία δίνουν την εντύπωση ότι τα χείλη σας είναι μεγαλύτερα, ενώ παράλληλα τους δίνουν μια πιο υγιή και ενυδατωμένη όψη.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook