Οι Άγριες Μέλισσες ραγίζουν – Αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης για το μωρό της Δρόσως

οι-άγριες-μέλισσες-ραγίζουν-αδίστακ-1000450

Οι εξελίξεις για όλους τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές. Ειδικά για τις αδελφές Σταμίρη τα πράγματα καθημερινά αλλάζουν. Η εγκυμοσύνη της Δρόσως φέρνει στις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού ανατροπές, καθώς η είδηση σιγά-σιγά αποκαλύπτεται σε όλους.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv για τις Άγριες Μέλισσες η Σοφία Τσίρκα, η Μυρσίνη με χαρά μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι χωρίς να γνωρίζει όμως ακόμη τον πραγματικό λόγο που τους κρατάει στο Διαφάνι. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και να κρύβει από την Ασημίνα την αλήθεια. Νιώθει πως έτσι την κοροϊδεύει περισσότερο και της ζητάει να μιλήσουν. Ο νεαρός βρίσκει το θάρρος και της εξομολογείται πως έκανε έρωτα με τη Δρόσω και πως το παιδί που περιμένει η κοπέλα είναι δικό του.

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει, ακούγοντας πως οι άνθρωποι που αγαπά περισσότερο στη ζωή της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη έμαθε ότι η ίδια ίσως δεν γίνει ποτέ μάνα. Η Ασημίνα, τότε, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών βρίσκοντας καταφύγιο στην Ουρανία, αφού ούτε στο πατρικό της θέλει να πάει.

Ο Νικηφόρος μεταφέρει στην Ελένη και στη Δρόσω ότι αποκάλυψε τα πάντα στην Ασημίνα. Η Δρόσω τότε τα χάνει και ξεσπάει εναντίον του. Η κατάσταση, όμως, δεν αργεί να εκτροχιαστεί, με τον κίνδυνο να χυθεί ακόμη μία φορά το αίμα ενός Σεβαστού.

Το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της και από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει. Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματά τους, δείχνοντάς της πως θα είναι στο πλευρό της σε αυτήν την περιπέτεια.

Η Ασημίνα δείχνει να θέλει να σκεφτεί την πρόταση της πεθεράς της και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση των δύο γυναικών έχει πια αλλάξει για πάντα. Αργότερα, συναντάει την Δρόσω, απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. Μια συνάντηση που θα αφήσει βαθιά χαραγμένες πληγές στην ψυχή των δύο αδελφών. Έπειτα από αυτό, η Ασημίνα εμμένει στην απόφασή της να φύγει από το Διαφάνι, αν και η Ουρανία, ο Νικηφόρος και η Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Ωστόσο, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα και κανέναν να διαβάλλει το όνομα του γιου της και της νύφης της και δείχνει την πρόθεσή της να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την Ασημίνα. Έτσι, προκειμένου να βοηθήσει τον γιο της και την Ασημίνα αλλά και για να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια την Δρόσω. Αργότερα, η Ασημίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη των δύο γυναικών. Μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα, καθώς η Μυρσίνη προτείνει στη Δρόσω να γεννήσει το παιδί του Νικηφόρου αλλά το μωρό να το μεγαλώσει η Ασημίνα σαν δικό της. Με αυτόν τον τρόπο ο γάμος της Ασημίνας θα σωθεί, ενώ και η Δρόσω θα γλιτώσει από τα άσχημα σχόλια των συγχωριανών της.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook