Οι αγώνες πόλο για νέους άνδρες και γυναίκες του ΝΟΧ ξεκινούν

Με τους αγώνες να διεξάγονται στα κολυμβητήρια Ηρακλείου και Χανίων ανοίγει το Σαββατοκύριακο η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος νέων ανδρών και νέων γυναικών στο πόλο.

Οι αγώνες της α’ φάσης περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον ομάδες από την Κρήτη. Εξαίρεση αποτελεί ο Ιωνικός, ο οποίος θα λάβει μέρος σε επίπεδο νέων ανδρών, πλαισιώνοντας τους ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου και ΟΦΗ.

Στις νέες γυναίκες οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων με τις ομάδες που αγωνίζονται να είναι οι ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου και ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΕ, η β’ φάση για τα δύο πρωταθλήματα θα διεξαχθεί το διάστημα από 4 έως 6 Ιανουαρίου.

Αναλυτικότερα οι αποστολές για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων είναι οι εξής:

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ

Αποστολάκης, Αρετάκης, Κανδανολέων, Κανδυλάκης, Λιμπιτάκης, Μαυροματάκης, Μητράκης, Νικηφοράκης, Νικολαΐδης, Παπάς, Πρωιμάκης, Σπάχιτς, Τσιστράκης, Φαντριδάκης, Χειλουδάκης και Χριστοδουλάκης. Προπονητής ο Ηλίας Μαχαίρας.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
1η αγωνιστική Σάββατο 30 Οκτωβρίου
16:00 ΝΟ Χανίων-ΝΟ Ρεθύμνου
17:30 ΟΦΗ-Ιωνικός
2η αγωνιστική Κυριακή 31 Οκτωβρίου
10:00 ΝΟ Χανίων-Ιωνικός
11:30 ΝΟ Ρεθύμνου-ΟΦΗ
3η αγωνιστική Κυριακή 31 Οκτωβρίου
17:00 Ιωνικός-ΝΟ Ρεθύμνου
18:30 ΟΦΗ-ΝΟ Χανίων

ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Βούλγαρη, Γλυνιαδάκη, Γράσσου, Ζαχαράκη, Καραδάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη Αγ., Κουνδουράκη Αικ., Κυριακοπούλου, Παπουδάκη, Περδικάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη, Φουράκη, Χαβρέ και Χατζάκη. Προπονητής ο Γιώργος Κατσουλάκης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
1η αγωνιστική Σάββατο 30 Οκτωβρίου
18:00 ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων
2η αγωνιστική Κυριακή 31 Οκτωβρίου
12:00 ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου
3η αγωνιστική Κυριακή 31 Οκτωβρίου
18:30 ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ