Οι 7 πιο cool τρόποι να φορέσεις το κόκκινο φέτος το καλοκαίρι

οι-7-πιο-cool-τρόποι-να-φορέσεις-το-κόκκινο-φ-1065431

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με έντονα χρώματα στα ρούχα και χαρούμενη, ανέμελη διάθεση. Τη φετινή σεζόν, το χρώμα που έχει την τιμητική του είναι το κόκκινο, το οποίο το έχουμε ήδη δει σε αρκετές διαφορετικές εκδοχές.

Από τη σέξι και έντονη πλευρά του, μέχρι και σε μίνιμαλ συνδυασμούς, φλοράλ αλλά και ρομαντικά κομμάτια, το κόκκινο πρωταγωνιστεί το φετινό καλοκαίρι.

Αν αποφάσισες να τολμήσεις με το κόκκινο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, τα παρακάτω tips μόδας θα σου προσφέρουν την τυχόν έμπνευση που χρειάζεσαι.

1.

Επένδυσε σε ένα κόκκινο φόρεμα, και κράτησέ το σε μίνιμαλ τόνους. Διάλεξε το πατρόν που σε κολακεύει καλύτερα ανάλογα με το σώμα σου κι είσαι έτοιμη! Έτσι κι αλλιώς, τα φορέματα είναι συνδεδεμένα με τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς είναι άνετα, αέρινα και δροσερά, ό,τι πρέπει δηλαδή για βόλτες στην πόλη.

2.

Αν δεν είσαι και μεγάλη φαν των φορεμάτων, μπορείς αντί αυτού να προτιμήσεις μια κόκκινη φούστα. Αέρινες και σούπερ in style, οι φούστες αποτελούν μια εξίσου δυνατή επιλογή το φετινό καλοκαίρι. Με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς πολύ εύκολα να την απογειώσεις και να της χαρίσεις μια πιο πολυτελή διάθεση, όμοια με εκείνη που βλέπουμε στις εβδομάδες μόδας.

3.

Ένα από τα αγαπημένα κομμάτια του καλοκαιριού αποτελούν τα πολύ μακριά, σχεδόν μάξι, πουκάμισα, τα οποία θυμίζουν όμως και φόρεμα. Είναι ένα από εκείνα τα πολυμορφικά ρούχα, που μπορείς να τα φοράς με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μιας και η μόδα φέτος θέλει κόκκινο, προτίμησε ένα σε αυτήν την απόχρωση. Έξτρα credits αν το τολμήσεις και με κάποιο pattern, όπως το φλοράλ.

4.

Πέρα από τα ρούχα, το κόκκινο σαν χρώμα παίζει πολύ και στα αξεσουάρ. Για τα κόκκινα φορέματα τα είπαμε και παραπάνω. Τι θα έλεγες όμως για κόκκινα αξεσουάρ, τύπου τσάντα; Αν πάλι επιμένεις σε κόκκινα ρούχα, τα τζάκετ ή τα σακάκια αποτελούν μια καλή περίπτωση να φορεθούν σε κόκκινο χρώμα. Just think about it!

5.

Τις είδαμε στο Παρίσι, τώρα τις βλέπουμε και στο Μιλάνο, οπότε μάλλον μιλάμε για το must have trend της σεζόν, που δεν είναι άλλο από την κόκκινη τσάντα. Λόγω του έντονου χρώματος, την προτιμάμε σε πιο μικρό μέγεθος, όπως αυτές του ώμου ή τις χειρός. Σε κάθε περίπτωση, η κόκκινη τσάντα δίνει έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σου σύνολο. Είτε κινηθείς σε ασφαλείς επιλογές, είτε κάνεις colour blocking, όπως οι πιο τολμηρές, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

6.

Αγαπημένη πρόταση είναι και η μονοχρωμία. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα κοστούμι σε έντονο κόκκινο; Εξάλλου, κατ’αυτόν τον τρόπο συνδυάζονται δυο από τις πιο δημοφιλείς τάσεις: η μονοχρωμία και τα γυναικεία, ανδρόγυνου στυλ κοστούμια.

7.

Τέλος, από τις προτάσεις δεν θα μπορούσε να λείπει και το κόκκινο τοπ. Εδώ οι επιλογές σου δεν σε περιορίζουν, καθώς μπορείς να κινηθείς σε διαφορετικά πατρόν και στυλ, ανάλογα με την αισθητική σου. Από ρομαντικά και ανάλαφρα, μέχρι αυστηρά και δυναμικά, τα τοπ κάνουν και την πιο εύκολη λύση αν σε ενδιαφέρει να υιοθετήσεις την τάση του κόκκινου.

Πηγή: savoirville.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook