Oι 6 πιο «δύσκολες» κατηγορίες ανθρώπων – Μπορείς να μαντέψεις τη χειρότερη;

oι-6-πιο-δύσκολες-κατηγορίες-ανθρώπων-1498858

Ζουν ανάμεσά σου και ίσως σε επιβαρύνουν ψυχολογικά

Η συναναστροφή μαζί τους είναι «αναγκαίο κακό» της καθημερινότητας. Δεν μπορείς να τους αποφύγεις αλλά μπορείς να βρεις σίγουρα τον τρόπο για να τους διαχειρίζεσαι. Πώς; Αναγνωρίζοντας ακριβώς τον τύπο, στον οποίο ανήκει ο καθένας τους.

Φυσικά, κατάλαβες ότι αναφερόμαστε στους πιο «δύσκολους» χαρακτήρες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά με την ελπίδα ότι η επαφή μαζί τους να έχει άμεση επιρροή στην ψυχολογία μας. Το πρώτο βήμα για να συμβεί αυτό, είναι να αναγνωρίσεις ακριβώς σε ποια κατηγορία ανήκουν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν 6 τύποι.

1. Ο Passive- Aggressive

Πρόκειται για τον χειρότερο τύπο ανθρώπου και σημαίνει ότι θυμώνει αλλά δεν μιλά, δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του και δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν. Αυτός είναι ο σύντομος ορισμός. Αυτή η κατηγορία είναι ό,τι χειρότερο σε μια ερωτική σχέση καθώς δεν είναι ποτέ ξεκάθαρο το τι αισθάνονται και τι περιμένουν από σένα.

2. Ο ανασφαλής

Σε ρωτάνε για τα πάντα, δεν μπορούν να αποφασίσουν τίποτα μόνοι τους και σε τυλίγουν με ένα πέπλο αβεβαιότητας. Η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπου μπορεί να σε πάει πίσω σε διάφορους τομείς της ζωής σου, και κυρίως στα επαγγελματικά, καθώς τείνει να σε επηρεάζει πολύ.

3. Ο απαισιόδοξος

Σίγουρα έχεις κάποιον απαισιόδοξο γύρω σου. Κάποιον που βλέπει τα πάντα μαύρα και εκφράζει απογοητευτικές απόψεις για οτιδήποτε γύρω του. Ναι, αυτός ο τύπος ανθρώπου δεν θα βρει ποτέ τίποτα θετικό να σου πει και αποκλείεται να σε αφήσει ανεπηρέαστο.

4. Το θύμα

Αυτός ο τύπος ανθρώπου, ακόμη κι αν είναι θύτης, παίρνει πάντα τον ρόλο του θύματος. Έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την απαισιοδοξία και ξέρει πάντα να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους, ακόμη κι αν ξέρει ότι εκείνος έχει προκαλέσει την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται.

5. Ο ξερόλας

Είναι πεπεισμένος ότι είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος πάνω στη γη και πείθει και τους άλλους γι’ αυτό. Θέλει να σου υποδεικνύει πάντα ποιο είναι το σωστό, ακόμη κι αν όσα λέει, είναι εντελώς λάθος.

6. O «προκατειλημμένος»

Τα σχόλια και οι τοποθετήσεις του στηρίζονται πάντα σε πράγματα που δεν ευσταθούν. Ο συγκεκριμένος τύπος ανθρώπου φέρνει πάντα ένταση σε μια συζήτηση και η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει εύκολα επιβλαβής και ακατάλληλη.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook