Οι 5 τροφές που θα σου χαρίσουν το τέλειο μαύρισμα

οι-5-τροφές-που-θα-σου-χαρίσουν-το-τέλει-1066145

Ξέχνα τα λάδια και τα διάφορα προϊόντα επιτάχυνσης μαυρίσματος. Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσεις χρυσαφένιο μαύρισμα είναι να ενσωματώσεις στη διατροφή σου τις παρακάτω θαυματουργές τροφές:

1. Καρότα

Αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης C και καροτενοειδών, τα οποία βοηθούν με το μαύρισμα. Για να απολαύσεις στο έπακρο τις μοναδικές τους ιδιότητες, θα σε συμβουλεύαμε να τα καταναλώνεις ωμά.

2. Σπανάκι

Το πράσινο αυτό φυλλώδες λαχανικό είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και β-καροτένιο, συστατικά που βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει το τέλειο μαύρισμα. Βρες ΕΔΩ τις καλύτερες συνταγές με σπανάκι.

3. Ροδάκινα

Το απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού περιέχει καροτενοειδή, β-καροτένιο και λυκοπένιο, φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες που μπορούν να σού προσφέρουν ένα ομοιόμορφο και υγιές μαύρισμα.

4. Nτομάτες

Αποτελούν εξαιρετική πηγή λυκοπένιου, ουσία που θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αποθηκεύεται στο λίπος που βρίσκεται κάτω από το δέρμα και παρέχει την απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που θαμπώνουν και προκαλούν ρυτίδες στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πανέμορφο καλοκαιρινό χρώμα στην επιδερμίδα. Χωριάτικη, κανείς;

5. Βερίκοκα

Πρόκειται για ένα ακόμη πορτοκαλί φρούτο, που χαρίζει εξαιρετικό φυσικό μαύρισμα, χάρη στη βιταμίνη Α και τα καροτενοειδή, που περιέχει.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook