Οι 4 λόγοι για τους οποίους είστε ακόμα single – Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το ταίρι σας

οι-4-λόγοι-για-τους-οποίους-είστε-ακόμα-singl-1701260
Unsplash

Μια γυναίκα που έχει πάει σε περισσότερα από 200 πρώτα ραντεβού πριν βρει τελικά τον τέλειο άνδρα, αποκάλυψε γιατί πολλοί αποτυγχάνουν να βρουν την αγάπη.

Η Άννα Κάι, είναι ειδικός γνωριμιών, και πάντα θεωρούσε εξαιρετικά δύσκολο να ερωτευτείς και να έχεις ουσιαστικές σχέσεις. Ωστόσο, αφού έκανε εκατοντάδες πρώτα ραντεβού στα 20 της, τελικά αποκάλυψε τα κύρια πράγματα που κρατούν πίσω τους ανθρώπους από το να βρουν έναν σύντροφο ζωής.

Ανέφερε ότι δεν βγαίνετε αρκετά, περιμένοντας να έρθει το κατάλληλο άτομο και χάνετε χρόνο σε λάθος άτομα. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που πολλοί έχουν αποτυχημένα ραντεβού.

1. Δεν έχεις γνωρίσει αρκετά άτομα

«Δεν είσαι single γιατί δεν υπάρχουν καλοί άνδρες, είναι επειδή δεν έχεις γνωρίσει αρκετούς άνδρες», εξήγησε η Άννα.

«Μερικοί από εμάς είναι αρκετά τυχεροί και βρίσκουν τον κατάλληλο άνδρα στις πρώτες προσπάθειες, αλλά άλλοι σαν εμένα πρέπει να βγουν περίπου 200 πρώτα ραντεβού για να βρουν τον σωστό σύντροφο».

Η Άννα είπε ότι δεν τα παράτησε ποτέ γιατί ήξερε ότι κάθε λάθος ραντεβού την οδηγούσε πιο κοντά σε «αυτό που είχε τη μεγαλύτερη σημασία».

@maybebothstyles Two broken people don’t make one healed person, they just make more things break. #heartbreak #fixyourselffirst #damagedmen #datingstorytime #relationshipthings #glamgrwm ♬ original sound – Anna Kai

2. Δίνεις προτεραιότητα σε όλα εκτός από το ραντεβού

«Οι ταινίες σου είπαν ότι ο σωστός άντρας θα πέσει στην αγκαλιά σου, αλλά δεν μπορεί να σε βρει αν δεν φύγεις ποτέ από το σπίτι σου», τονίζει η Άννα.

«Σίγουρα, ο συγχρονισμός είναι σημαντικός, αλλά πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση να γνωρίσεις τον κατάλληλο άνδρα την κατάλληλη στιγμή».

Η ειδικός γνωριμιών θεωρεί ότι οι δύο πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε στη ζωή σας είναι το τι θα κάνετε και με ποιον θα αποφασίσετε να το κάνετε.

«Αν ο στόχος σας στη ζωή είναι να βρείτε έναν σύντροφο ζωής, πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα ραντεβού ως μια άλλη καριέρα και όχι ως δεύτερη καλύτερη επιλογή από την πραγματική σας καριέρα». Και πρόσθεσε: «Τα πράγματα που δίνουμε προτεραιότητα καταλήγουν να μας δίνουν προτεραιότητα».

@maybebothstyles But above all biddies: f*ck Chad, get your bag. #datinginyour20s ♬ original sound – Anna Kai

3. Χάνεις χρόνο κολλημένος στο παρελθόν

Η Άννα εξήγησε ότι πάρα πολλοί άνθρωποι που γνώριζε έτρεφαν ελπίδες για κάποιον που ήταν σχεδόν τέλειος αλλά δεν ήθελε να δεσμευτεί.

«Νομίζεις ότι αν του δώσεις αρκετό χρόνο για να βρει τον εαυτό του, τελικά θα βρει έναν τρόπο να δεσμευτεί μαζί σου, επειδή έχεις επενδύσει τόσο πολύ χρόνο και θα ήταν χαμένο να τον αφήσεις», περιγράφει. Αλλά αυτό το φαινόμενο είναι απλώς μια πλάνη… Επειδή όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε σε λάθος σχέση, τόσο λιγότερος χρόνος θα μείνει για να βρείτε τη σωστή.

@maybebothstyles My hips and my gut don’t lie so I’ve learned to trust them both. #nycdating #datingadvice #leavingarelationship #trustyourinstincts #wrongrelationship #dating101 #grwm ♬ original sound – Anna Kai

4. Φοβάστε την απόρριψη

Ένας από τους κορυφαίους λόγους που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ακόμα single είναι επειδή βαθιά μέσα τους θέλουν έναν σύντροφο, αλλά δεν πιστεύουν ότι αξίζουν αυτόν που θέλουν.

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν τον φόβο της απόρριψης. Σε εμποδίζει από το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου» τονίζει η ειδικός στις σχέσεις.

«Μπορεί να νιώθεις πιο ασφαλές για τον εγωισμό σου να μην πάρεις αυτό που θέλεις επειδή έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι δεν το θέλεις παρά να σε απορρίψει κάποιος για τον οποίο αγωνίστηκες» σχολιάζει.

Η ειδικός στις γνωριμίες κατέληξε: «Αλλά να θυμάστε ότι τα πράγματα που αξίζει να έχετε στη ζωή είναι τα πράγματα για τα οποία αξίζει να παλέψετε, οπότε παλέψτε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook