Οι 3 ρυθμίσεις που πρέπει να αλλάξετε για να γίνει πιο λειτουργικό το smartphone σας

οι-3-ρυθμίσεις-που-πρέπει-να-αλλάξετε-γι-1386617

Έχετε Android; Τα παρακάτω tips θα σας κάνουν να αγαπήσετε το κινητό σας λίγο παραπάνω

Αν έχετε Android, το πιθανότερο είναι να δέχεστε πειράγματα από τους φίλους σας που χρησιμοποιούν iPhone. Εντάξει, τα σχόλιά τους ίσως δε σας αγγίζουν, αλλά σε περίπτωση που έχει περάσει από το μυαλό σας να αλλάξετε συσκευή, αυτό το άρθρο θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Γιατί δε χρειάζεται να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή και να πάτε στην Apple – αν τροποποιήσετε τις παρακάτω ρυθμίσεις, το smartphone σας θα γίνει πιο λειτουργικό και γρήγορο.

Για τη βελτίωση της ζωής της μπαταρίας

Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα και δε βγαίνετε από το σπίτι χωρίς φορτιστή ή powerbank; Αν πάτε στις ρυθμίσεις οθόνης, επιλέξετε τη φωτεινότητα και δεν της επιτρέπετε να προσαρμόζετε αυτόματα, αλλά το κάνετε χειροκίνητα, θα «σωθείτε». Μάλιστα, καλό είναι να τη διατηρείτε πάντα κάτω από το 50% – όσο πιο φωτεινή είναι η οθόνη, τόσο περισσότερη μπαταρία χρησιμοποιεί.

Για ομορφότερη οθόνη

Κατεβάζετε εφαρμογές, η οθόνη γεμίζει, δημιουργείτε φακέλους, εξακολουθεί να είναι γεμάτη και, κακά τα ψέματα, όχι όμορφη.

Αν πάτε στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, θα βρείτε την επιλογή «προσθήκης εικονιδίου στην οθόνη» ή «προσθήκης εφαρμογών στην οθόνη». Θα το απενεργοποιήσετε και οι εφαρμογές που κατεβάζετε, θα πάψουν να κρύβουν το φόντο σας.

Για να μην το χάνετε ποτέ

Εντάξει, ποιος δεν έχει χάσει το κινητό του στο σπίτι, έχει πάρει τηλέφωνο από άλλη συσκευή για να θυμηθεί ότι τελικά το smartphone είναι στο αθόρυβο, και έχει φοβηθεί ότι κάποιος το έκλεψε;

Για να μη χάσετε ποτέ το κινητό σας, ενεργοποιήστε το χαρακτηριστικό «Find My Device» της Google. Συνήθως, βρίσκεται στις ρυθμίσει ασφαλείας της συσκευής. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το android.com/find από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητό, να δημιουργήσετε λογαριασμό και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook