ΟΦΗ: Σε οικογενειακό κλίμα άρχισε το ιστορικό ταξίδι στη Volleyleague | Photos

οφη-σε-οικογενειακό-κλίμα-άρχισε-το-ισ-913685

Έναν διαφορετικό τόπο, από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα στις επίσημες «πρώτες» των ομάδων, επέλεξε τη Δευτέρα η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ ως αφετηρία του ιστορικού φιλόδοξου ταξιδιού της νεοφώτιστης ομάδας βόλεϊ στα σαλόνια της Volley League.

Σε μια συμβολική κίνηση λοιπόν, το πρώτο φετινό ραντεβού της ομάδας, δεν δόθηκε ούτε σε γήπεδο, ούτε σε αίθουσα γυμναστηρίου, καθώς η πρώτη συνάντηση γνωριμίας, της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των παικτών, έγινε σε «οικογενειακό» κλίμα στο παραθαλάσσιο News Café Beach του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κυριάκου Μουτάφη.

Με εξαίρεση τον διεθνή Μαυροβούνιο ακραίο Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, στα μέσα του Σεπτέμβρη. όλοι οι «μαυρόασπροι» έστειλαν μήνυμα ότι αρχικός στόχος είναι η ομάδα, να να γίνει μια οικογένεια.

Στην πρώτη συγκέντρωση, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κατά την σύντομη ομιλία του προς τους παίκτες, τους ευχήθηκε υγεία, δήλωσε συγκινημένος που ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί φέτος στην μεγάλη κατηγορία, καθώς αυτό ήταν ένα όνειρο ετών για τον ίδιο και υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης, προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, σε ότι αφορά το χτίσιμο και τη δημιουργία μιας αξιόλογης ομάδας, στην πρώτη της χρονιά στην Volley League.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι οι μεταγραφές , δεν έχουν τελειώσει και η ομάδα κινείται ακόμη για 1-2 αθλητές, που θα συμπληρώσουν το ρόστερ.

O προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ζλατιλίδης, με τη σειρά του, τόνισε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο υλικό που έχει στα χέρια του, χάρις στο οποίο έχει δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, ενώ αναφερόμενος στη σημασία του να είναι όλοι μαζί ενωμένοι  αυτή τη νέα χρονιά,  έδωσε …ραντεβού με τους παίκτες του στο γήπεδο, όπου από σήμερα Τρίτη αρχίζει η σκληρή δουλειά, ενόψει μιας εξαιρετικά ανταγωνιστικής χρονιάς, από την οποία δεν λείπουν ωστόσο οι υψηλές φιλοδοξίες και οι μεγάλες προκλήσεις.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολύ συζήτηση γύρω από το βόλεϊ και πολλές ευχές από τον απλό κόσμο που βρέθηκε News Café Beach (είναι γνωστό στέκι για Βeach Volley), προς την ομάδα του ΟΦΗ, για μια δυνατή σεζόν!

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλεϊ της ομάδας, ευχαριστεί τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Κυριάκο Μουτάφη, αλλά και το προσωπικό του News Café Beach, για την εξαιρετική φιλοξενία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook