ΟΦΗ: Επιστροφή Ρουμελιωτάκη στα πάτρια εδάφη – Ανέλαβε team manager ο Μουτάφης

οφη-επιστροφή-ρουμελιωτάκη-στα-πάτρι-875775

Δύο «δικά» της παιδιά ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της για την ιστορική της συμμετοχή στη Volleyleague.

O λόγος για τον Ηρακλειώτη πρώην ακραίο της Κηφισιάς, Γιάννη Ρουμελιώτακη και τον Κυριάκο Μουτάφη, ένα πρόσωπο ταυτισμένο με το βόλεϊ του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Ο Έλληνας διεθνής που έκανε το ντεμπούτο του το 2000 στη ΓΕ Ηρακλείου, αγωνιζόμενος για έξι χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στην τοπική Άθλεση, όπου έπαιξε μέχρι το 2018, επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στα πάτρια εδάφη, για να ταυτίσει το όνομά του με την ιστορική παρουσία της ομάδας του Ηρακλείου στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Οι Κρητικοί έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά τον Μίλος Τσούλαφιτς, δείχνουν με την καταρχήν συμφωνία τους με τον Ρουμελιωτάκη, ότι ήρθαν για να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο αριστερόχειρας ακραίος  έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, δύο Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και ένα Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ, ενώ φέτος ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία και το εκπληκτικό φινάλε της Κηφισιάς.

Ακολούθησε η συμφωνία με τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Αθλεσης και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο νέος team manager έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλεϊ, Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος, με αφορμή την ιστορική του άνοδο.O Kυριάκος Μουτάφης (δεξιά στη φωτό), έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι «δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε την ομάδα στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Όλοι ξέρουν ότι το βόλεϊ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, από το πόστο που μου ανατέθηκε», ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης. Πρόσωπο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης, στην βολεϊκή οικογένεια της Κρήτης, για τη σοβαρότητα και το ήθος του και πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω από όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που έχει ανάγκη ο ΟΦΗ,  στο πλαίσιο της επαγγελματικής πλέον λειτουργίας του, για να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

zarpanews.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook