ΟΦΗ: Έφτιαξε φανέλα για τον Τσιτσιπά | Photo

οφη-έφτιαξε-φανέλα-για-τον-τσιτσιπά-photo-962117

Στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου βρέθηκε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς του έδωσε φανέλα με το όνομα του Στέφανου στην πλάτη και το νούμερο 1 στην πλάτη.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, o Sam τόνισε «το παιδί να έχει την υγεία του πάνω από όλα το μέλλον και όλα θα πάνε όπως του αξίζουν. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω» ενώ ο Απόστολος Τσιτσιπάς από την πλευρά του τόνισε πως «ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μας έκανε. Όπως το είπε και ο Γιώργος, όταν έχεις την υγεία σου τότε δεν έχεις λόγο να μην πιστεύεις σε αυτό που κάνεις».

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται στο Ηράκλειο καθώς ο μικρότερος γιος του Πέτρος συμμετέχει σε παγκόσμιο τουρνούα τένις που φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα μέλη της οικογένειας του Στέφανου Τσιτσιπά @stefanostsitsipas98 , βρέθηκαν στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» προσκεκλημένοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/11) με την ΑΕΚ. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας, κ. Γιώργος Σαμαράς, έκανε δώρο στον πατέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μια φανέλα με το όνομα του. #oficrete #oficretefc #ofifc #tsitsipas #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook