Οδός Αποκορώνου: Κυκλοφοριακό κομφούζιο, νεύρα και o… «γαϊδουρίστας» πολυτελείας | Photos

οδός-αποκορώνου-κυκλοφοριακό-κομφού-824197

Ο δρόμος έχει μείνει μισός κι εσύ θα βάλεις αλάρμ να παρκάρεις; Και όμως, ακόμα και στην υπό εργασίες οδό Αποκορώνου, οι συμπολίτες μας δεν… συγκινούνται και συνεχίζουν να παρκάρουν όπου βρουν κενό.

Είτε αυτό είναι ξεκάθαρα παράτυπο, όπως ο οδηγός της BMW που το άφησε, ως κλασσικός γαϊδουρίστας, δίπλα στα κολoνάκια, είτε απλά στον δρόμο, εμποδίζοντας και δυσκολεύοντας την κυκλοφορία, έστω κι αν δεν έχουν τοποθετηθεί κορδέλες, προκειμένου να διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων.Οι ουρές, τόσο στην Αποκορώνου, όσο και στην Μάρκου Μπότσαρη είναι τεράστιες. Ας ολοκληρωθεί τουλάχιστον σύντομα το έργο γιατί αν μας πιάσει καλοκαίρι και τριπλασιαστεί ο πληθυσμός θα… λιώνουμε περιμένοντας το πράσινο της οδού Σολωμού!zarpanews.gr

3 thoughts on “Οδός Αποκορώνου: Κυκλοφοριακό κομφούζιο, νεύρα και o… «γαϊδουρίστας» πολυτελείας | Photos

  1. Κατσε να βγαλουν της κορδέλες και θα σταματανε ολοι στο περιπτερο στα φαναρια θα μπλοκερνει η κινηση μέχρι την αγορα .

  2. Ο συγκεκριμένος γερμανόφιλος γαϊδούρι στας αφήνει το αυτοκίνητό του συχνά εκεί. Αλλά είπαμε, η πλατεία των δικαστηρίων να είναι άδεια και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για τους ιθύνοντες.

  3. Εγώ να προσθέσω ότι μέσα σε όλα έχουν κλείσει την πρόσβαση στο πεζοδρόμιο για τους πεζούς με δίχτυ ακριβώς μπροστά στο φανάρι της διασταύρωσης με Μπότσαρη. Το δίχτυ ανοίγει μέτρα πιο κάτω. Δηλαδή για να περάσει κάποιος πεζός τη διάβαση και να ανέβει στο πεζοδρόμιο , πρέπει να περπατάει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Υπάρχει καμία λογική σε αυτή την πόλη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook