Οδηγός σε αμόκ μοίρασε τρόμο και θάνατο – Δύο νεκροί και άγρια καταδίωξη με περιπολικό

οδηγός-σε-αμόκ-μοίρασε-τρόμο-και-θάνατ-1439951

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Αυτοκίνητο κινούνταν ανεξέλεγκτα, παρέσυρε μηχανή και συγκρούστηκε με περιπολικό στην προσπάθεια του να διαφύγει.

O οδηγός του αυτοκινήτου, μπροστά σε έντρομος πολίτες, παρέσυρε μια μηχανή και την έσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θάνατος του ενός εκ των δύο επιβατών της μηχανής, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή. Ο 50χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε αντιληπτή από πολίτες που ενημέρωσαν τις Αρχές και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, οι αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Για το σοκαριστικό τροχαίο μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος, σημειώνοντας ότι ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους. Πληροφορίες του notospress.gr αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 50χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται.

Με πληροφορίες από flynews.gr, notospress.gr, spartanews.gr, ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Πηγή:newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook