Οδηγός έπεσε σε λακκούβα-«τέρας» και ζητά αποζημίωση από το Δήμο Χανίων | Photos

οδηγός-έπεσε-σε-λακκούβα-τέρας-και-ζ-785048

Τον «χάρο με τα μάτια της» είδε μια οδηγός στα Χανιά, που παρολίγον να χάσει χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, όταν έπεσε σε λακκούβα-γίγας!

Στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, φαίνεται ξεκάθαρα η λακκούβα που θα μπορούσε σίγουρα να είχε αποβεί μοιραία για κάποιο οδηγού μηχανής για παράδειγμα, στην παλιά Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου στο ύψος του Σταλού.

Η οδηγός του αυτοκινήτου δεν την είδε, «έπεσε» με το αμάξι της μέσα, με αποτέλεσμα να σκάσουν τα ελαστικά του οχήματος και η ίδια να κινδυνεύσει. Σοκαρισμένη η οδηγός από την τροπή που θα μπορούσε να είχε πάρει το ατύχημα, θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει αποζημίωση για τις ζημιές που προξενήθηκαν από το επικίνδυνο οδόστρωμα.

Μάλιστα, προς τιμήν της κάλεσε αμέσως την αστυνομία όπου έσπευσε στο σημείο αφενός για μια πρώτη αποκατάσταση της επικίνδυνης κοιλότητας, ωστόσο και για να καταγράψει το συμβάν έτσι ώστε να προβεί στις νόμιμες διεκδικήσεις από τον Δήμο Χανίων.

Να σημειωθεί ότι η Τροχαία που έσπευσε στο σημείο ενημέρωσε τη δημοτική αρχή για να αποκαταστήσει τη φθορά αφού παρά την πρόχειρη κάλυψη που έγινε, είναι δεδομένο ότι με την επόμενη νεροποντή η λακκούβα θα γιγαντωθεί.

Αν δεν δράσει εγκαίρως το αρμόδιο τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο σημείο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο ατύχημα δε θα αργήσει να συμβεί.

Γιατί αν γίνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα περιοριστούμε ξανά μόνο στις υλικές ζημιές…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Οδηγός έπεσε σε λακκούβα-«τέρας» και ζητά αποζημίωση από το Δήμο Χανίων | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook