Οδηγός animal print: 5+1 τρόποι για να φορέσετε το trend που είναι hot κάθε σεζόν

οδηγός-animal-print-51-τρόποι-για-να-φορέσετε-το-trend-π-1314928

Σε μια αστική ζούγκλα, η σύγχρονη γυναίκα survivor ορκίζεται στα animal print. Να είναι άραγε ο δυναμισμός που χαρίζει το outfit, ο σέξι αέρας, ή η άγρια σαγηνευτική αισθητική; Ότι και να είναι, το animal print ήταν και θα είναι πάντα αγαπημένο trend. Ακόμα και για… τους μίνιμαλ τύπους που λατρεύουν μονοχρωμίες και άσπρο-μαύρο.

Μην ξεχνάτε η ζέβρα τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε πολύ, ενώ η λεοπάρδαλη δεν σταμάτησε ποτέ. Εάν χρειάζεστε λίγη έμπνευση για να αναβαθμίσετε το animal print look, ορίστε, σας την χαρίζουμε απλόχερα!

@styledumonde/instagram

Total animal print με χρώμα. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Δεν είναι όλα τα ζώα άσπρα, μαύρα και καφέ, τολμήστε το με λίγο χρώμα και γιατί όχι total.

@thezoereport.com

Animal print layering. Ένα κομμάτι δεν χρειάζεται να φοριέται σαν ένα κομμάτι. Μπορείτε να προσθέσετε στρώσεις, κι άλλες στρώσεις, με παντελόνι, πουκάμισο και παλτό ώστε να αναβαθμίσετε το συνηθισμένο λεοπάρ φόρεμα σας.

@editorialist.com

Πολλά animal prints μαζί. Ή έστω δύο! Μη τα φοβηθείτε καθόλου γιατί ταιριάζουν άψογα. Γενικά ο συνδυασμός print με διαφορετικά μοτίβα μαρτυρά έναν άνθρωπο που είναι σίγουρα τολμηρός και σίγουρα στιλιστικά ενημερωμένος. Ακόμα κι αν το έκανε κατά τύχη.

Animal print με έμπνευση από την νέα γενιά. Αν κολλήσατε σε ξεπερασμένες εικόνες ανοίξτε το Instagram και δείτε τα «νέα παιδιά». Το φοράνε όπως εμείς συνηθίζαμε να φοράμε τα τζιν. Casual με ένα δερμάτινο jacket κι αθλητικά.

Animal print σαν badass fashion icon. Ένα κομμάτι και να κάνει statement. Σκληρά αξεσουάρ και είστε έτοιμες.

Rock star animal print. Σε συνδυασμό με ένα τοπ με επιγραφή κάντε τη δήλωση σας σαν ροκάς που τα σπάει.

instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook