Οδηγίες προστασίες για τον κορονοϊό από τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Χανίων

οδηγίες-προστασίες-για-τον-κορονοϊό-α-749747

Συστάσεις προς τους Χανιώτες κάνει ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Χανίων, με τον κορονοϊό να έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα των πολιτών όλης της χώρας.

Αναλυτικά:

«Συμπολίτισσα και συμπολίτη, τις επόμενες ημέρες και με βάση τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και των διεθνών οργανισμών (WHO, CDC) θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τα εξής:

 ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ και συννενόηση με το γιατρό μας.

 ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ χωρίς συνεννόηση με το γιατρό μας ή τον ΕΟΔΥ.

 Όσοι έχουμε ήπια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος (πονόλαιμος, καταρροή, μπούκωμα, δεκατική πυρετική κίνηση) ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, να επικοινωνούμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με το γιατρό μας και να ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ.

 Εάν έχουμε πυρετό, έντονο βήχα ή δύσπνοια, ενημερώνουμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ το γιατρό μας προτού επισκεφτούμε το ιατρείο ή μιλάμε με τον ΕΟΔΥ (1135) για να μας κατευθύνει.

 Για οτιδήποτε χρειαστεί συμβουλευόμαστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ το γιατρό μας.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Οδηγίες προστασίες για τον κορονοϊό από τον Σύλλογο Πνευμονολόγων Χανίων

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ & ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛ@#$%^Σ!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ 50Ε η 40Ε ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: να επικοινωνούμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με το γιατρό μας ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: Για οτιδήποτε χρειαστεί συμβουλευόμαστε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ το γιατρό μας!
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΕ; ΣΤΟ ΤΟΜΥ ΕΙΜΑΙ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΜΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ! ΑΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΚΗ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ Λ. ΣΟΥΔΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 600Ε-800Ε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΜΙΣΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ 800Ε Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 600Ε ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 800Ε ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΣΤΟ ΖΟΡΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΩ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ’ΝΑΙ ΤΟ ΤΟΜΥ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΑ ΜΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ, ΕΙΔΆΛΛΩΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ Μ@#$%^&΅Σ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  2. Φίλε μου δεν ξέρω τι έχεις με τον γιατρό αλλά δεν δουλεύει κάποιος τζάμπα είναι ένας ιδιώτης γιατρός όπου εργάζεται για ζήσει την οικογένεια του όπως όλοι οι γιατροί πληρώνονται, ειτε ιδιώτης ειτε του δημοσίου και συ εργαζόσουν και πληρωνόσουν δεν δούλευες τζάμπα ο συγκεκριμένος είναι καλός γιατρός και σε πληροφορώ οτι αν πας να του πεις δεν έχω χρήματα θα σε εξετάσει δωρεάν και όσο για απόδειξη κόβει κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook