«Όχι Θεέ μου, μακελειό» – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου στη Καβάλα

όχι-θεέ-μου-μακελειό-βίντεο-ντοκου-1458109

Συγκλονίζει το βίντεο-ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο που έλαβε χώρα την Πέμπτη (2/6) στον κεντρικό δρόμο της Γαληψού στην Καβάλα, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Το βίντεο παρουσίασε ο Alpha και είναι τραβηγμένο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος, στο οποίο έχει καταγραφεί η πορεία του οχήματος, λίγο πριν συγκρουστεί με το σταθμευμένο φορτηγό.

«Χάθηκαν τσάμπα τρεις ανθρώπινες ζωές», «με 200 έτρεχε ο άνθρωπος» είναι μερικές από τις μαρτυρίες για το θλιβερό συμβάν. «Όχι, όχι Θεέ μου. Μακελειό!», ακούγεται να φωνάζει μια γυναίκα, η οποία παρακολουθεί σοκαρισμένη όσα συνέβησαν.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Καβάλα

Ο οδηγός του μοιραίου «Audi A6» προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτοκίνητο της ασφάλειας Καβάλας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο ίδιος, ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου καθώς και ο οδηγός του φορτηγού κάβας που ξεφόρτωνε εμπορεύματα, στο οποίο προσέκρουσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost, οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου φέρεται να είναι αρμένικης καταγωγής, οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που προσπάθησαν να κάνουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο θανατηφόρο τροχαίο αναφέρουν ότι οι καταδιωκόμενοι ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και μέσα στον δρόμο του χωριού, και στην προσπάθειά τους να προσπεράσουν ένα άλλο όχημα που κινούνταν στο σημείο συγκρούστηκαν ελαφρώς μαζί του.

Λόγω της ταχύτητας όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο φορτηγό όπου εκείνη την ώρα ο 55χρονος οδηγός, Α.Φ. κάτοικος Ορφανίου Καβάλας ξεφόρτωνε εμπορεύματα. Μάλιστα, η δύναμη με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό που ήταν γεμάτο από εμπορεύματα, δεν ανατράπηκε μεν αλλά «γύρισε» σχεδόν 180 μοίρες. Ο θάνατος του άτυχου άντρα σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ακαριαίος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook