Όχι, η 21χρονη από την Πολωνία δεν είναι η Μαντλίν Μακάν – Τι δείχνει ανάλυση προσώπου

όχι-η-21χρονη-από-την-πολωνία-δεν-είναι-η-1654607

Καταρρέουν οι υποθέσεις της Πολωνής Τζούλια Φαουστίνα πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν, καθώς μια ελβετική εταιρεία έκανε ανάλυση αναγνώρισης προσώπου που δείχνει πως το κοριτσάκι που αναζητούν οι γονείς του από το 2007 δεν μοιάζει με την 21χρονη νεαρή.

Η Τζούλια που έκανε αισθητή την παρουσία της στο διαδίκτυο ισχυριζόμενη πως μπορεί να είναι η Μαντλίν δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά με το παιδί, που αν ζούσε ή ζει σήμερα θα ήταν/είναι 19 ετών.

Η ελβετική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Ava-X συνέκρινε φωτογραφίες της και της Μαντλίν μέσω του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου Iris, ανέφερε η ελβετική εφημερίδα Blick.

«Είναι πρακτικά αδύνατο η νεαρή Πολωνή να είναι η Μάντι», συμπεραίνει ο συνιδρυτής της Ava-X Κρίστιαν Φέρλιν.

Η τεχνολογία της Ava-X αναλύει την εικόνα του προσώπου και στη συνέχεια ελέγχει αν τα μέρη αυτά ταιριάζουν με άλλες εικόνες σε άλλες βάσεις δεδομένων.

Η Πολωνή ισχυρίστηκε ότι άκουσε για πρώτη φορά ότι ήταν το αγνοούμενο κορίτσι από τη γιαγιά της πριν από λίγους μήνες και προσπάθησε να αποδείξει πως είναι η Μαντλίν ανεβάζοντας φωτογραφίες της ίδιας και του παιδιού.

«Έχω παρόμοια μάτια, σχήμα προσώπου, αυτιά, χείλη, είχα το κενό ανάμεσα στα δόντια [όπως η Μαντλίν», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Η 21χρονη επίσης ισχυριστεί ότι έχει πολύ λίγες παιδικές αναμνήσεις και λέει ότι είναι καχύποπτη για τους γονείς της επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφία της μητέρας της έγκυο.

Οι γονείς του αγνοούμενου κοριτσιού, ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚαν, έχουν συμφωνήσει να κάνουν τεστ DNA για να λήξει κάθε υπόνοια για τη δήθεν συγγένειά τους.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook