Όχι, δεν είναι πόλεμος – Είναι πανηγύρι στα Χανιά | Video

όχι-δεν-είναι-πόλεμος-είναι-πανηγύρι-909234

Με το… τσουβάλι μάζευαν τους κάλυκες μετά από πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο νομό Χανίων στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο του zarpanews.gr, οι θαμώνες του πανηγυριού του… έδωσαν και κατάλαβε, με εκατοντάδες σφαίρες να φεύγουν προς τον ουρανό. Που θα προσγειωθούν;

Αυτό μάλλον θα μας απασχολήσει όταν αυτές σκοτώσουν κάποιον δικό μας. Μέχρι τότε, ας γλεντήσουμε με κούπες και μπαλωθιές γιατί «μία ζωή την έχουμε» όσο… ειρωνικό κι αν ακούγεται.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του παιδιού στην πρώτη σκηνή που τρομοκρατημένο κυκλοφορεί ανάμεσα στα τραπέζια και θυμίζει εικόνα άμαχου σε… εμπόλεμη ζώνη.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

17 thoughts on “Όχι, δεν είναι πόλεμος – Είναι πανηγύρι στα Χανιά | Video

  1. Από παλιά ήταν έτσι τα γλέντια… Και η μπαλωθια έχει την σημασία της… Απλά ήταν αιτία κάποιοι που δεν ήξεραν να πιάσουν το όπλο κ βγήκε η κακή φήμη… Αν ξέρεις να παίξεις πως να παίξεις κ την ώρα που θα παίξεις το γλέντι το ομορφαίνει… Πάντα σε λογικά πλαίσια.. Γιατί το περίσσιο χαλάει και το ίσιο….

    1. Με αυτά που γράφεις καταλαβαίνει κανείς πως η βλακεία δεν θεραπεύεται. Ο καθένας ρε βλ..κα δεν έκανε παιδί για να έρθει κάποιος σαν εσένα που «ξέρεις» να ρίχνεις μπαλωτιές να του το σκοτώσει. Όσο αν θεωρείς όμορφο να ρίχνεις εσύ και άλλοι δυο – τρεις και οι υπόλοιποι να τρέμουν από το φόβο τους, το αφήνω ασχολίαστο.

    2. Διαβάζω και ξαναδιαβάλω ρε Γιάννη αυτά που γράφεις και προσπαθώ να σκεφτώ αν λειτουργεί το μυαλό σου έστω και λίγο…
      φαινεται δεν είχες ποτέ δικό σου να έχει φάει αδέσποτη από λεβεντόβλακα κουμπουροφόρο σε γλέντι
      Δεν υπάρχει σωτηρία…

    3. Oxi μονο φαίνεται οτι το μυαλό σου δεν λειτουργεί αλλα αυτα που γράφεις συνιστουν παροτρυνση σε εγκληματικές ενέργειες και ως εκ τουτου θα έπρεπε να διωχθείς ποινικά..

  2. Οι μάγκες με τα μαύρα μπλουζάκια που λίγο πριν τις μπαλωθιες όπως τις λένε ρουφηξαν κάμποσες κούπες όπως τις λένε και η μαγκιά τους είναι αυτή και αν δεν φάνε κάποιον με τις σφαίρες θα φάνε κάποιον με το αυτοκίνητο από την σούρα τους

  3. Όπως και να τηνε παίξεις, η ρημάδα η βολίδα θα προσγειωθεί αναπόφευκτα( βαρύτητα λέγεται αυτό, ξέρετε, που τα σώματα όλα πάνε προς τα κάτω που λέμε και στο δημοτικό, ααα γειά σου! ) οπότε πάιζεις με τις πιθανότητες.
    Ελπίζεις οτι θα προσγειωθεί σε κάποιο χωράφι … Αν προσγειωθεί σε κάποιο αμάξι θα του κάνει μπαρούλα. Αν προσγειωθεί σε κάποιο κεφαλάκι τί θα του κάνει; (Γρίφος για δυνατούς λύτες και ευφυείς πέτσακες!) Το σίγουρο είναι οτι αυτός που ρίχνει με το όπλο είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που δεν κινδυνεύει! ( Αν και πάντα υπάρχει ο Αινσταιν που μπορεί να αποτελέσει την εξαίρεση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook